2777
2789
عنوان

گوزوووو💔💔💔💔💔💔💔💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 119 پست
میدونی از ی طرفم راست میگه مادرش خیلی بدجنسو بداخلاقه اما چرا انقدر ترسوعه میتونست تو رو ننش وایسته

اره منم همینو میگم اگه واقعا دوست داش این کارو میکرد

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوزوووو کجایی ک چسوووووو حالش خرابه

خدانکشتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

ببخشید 🥺🥺🥺🙊 خب چرا حالت بده ؟ عزیزم ببین اون آقا حتما در خودش نمی‌دید ک بتونه مقابل خانوادش وایس ...

نمیتونم ان شاءالله. هیچوقت درگیر عشق عاشقی نشی (: من از درون متلاشی شدم من مردم براش 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ان شاءالله. هیچوقت تجربش نکنی ولی من سرش خیلی اذیت شدم خسته شدک دلم میخواد یقشو بگیرم انقدر بزنمش خو ...

نه منظورم این بود رو در رو برو اینا رو بهش بگو همین کارایی که گفتیم بکن 

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

این گوزو کی هست؟ چند وقت با این گوزو در ارتباط بودی 🤣🤣

ی اشنا 

ی سال(: کاش میشد دوباره تجربش کنم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

گاهی وقتا نمیشه جانم شاید حسش انقد قوی نبود بهت شاید نمیتونست از مادرش بگذره

(: کاش تو صورتم میگفت اونجور انقدر نابود نمیشدم 

آمین 🙊🙊

😘

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

(: کاش تو صورتم میگفت اونجور انقدر نابود نمیشدم

اجی خودت ناراحت نکن ارزش نداره 

راس گفته .میدونی چرا ،چون خودش لیاقت و شجاعت محبت کردن بهتو نداشته .من یه موقعی مث تو فک میکردم .ال ...

ااره میدونم راست گفته ولی کاش تو چشام زل میزد میگفت ترسو بازی در نمیاورد 

نمیتونم ان شاءالله. هیچوقت درگیر عشق عاشقی نشی (: من از درون متلاشی شدم من مردم براش

حستو خیلی خیلی درک میکنم منم یا عشق ازدواج کردم خیلی سختی کشیدم اگر میبینی خیلی دوستش داری چرا باهاش حرف نمیزنی ؟

بهونه اورده دلش حای دیگه بوده متاسفانه ادمای صادق همیشه عاشق ادمای هوس باز و خیانت کار میشن .عشق یه ...

(: 

ولی از ی طرف راست گفته مادرش خیلی بدجنسه 

اره مادرشو میشناسم بشدت بداخلاقه مادر فولاد زرست میدونم همه ی حرفاش درسته ولی کاش این تصمیمو به عهده ...

پیش خودش فکر کرده شما احساسی تصمیم می گیری و خودت رو به فا .....نه بی ادبیه به فنا میدی