2777
2789
عنوان

حال خوب من🌱🦋🤍🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 59 پست
من ی دوست دارم صمیمی ترین دوستم از خودم بیشتر دوسش داشتم همیشه سعی می‌کردم کنارش باشم رابطمون خوب بو ...

به دوستم میگفتم چرا اینستا جوابمو نمیدی دوست جدیدش گفت چون من رو اکانتشم

من ی دوست دارم صمیمی ترین دوستم از خودم بیشتر دوسش داشتم همیشه سعی می‌کردم کنارش باشم رابطمون خوب بو ...

بنظرم بهترین کار اینه یه بار حضوری و رو در رو و تنهایی باهاش صحبت کنی و بهش بگی حقیقتشو بهت بگه اگه تو کاری کردی و از دستت ناراحت شده یا درکل همینجوری حسش بهت عوص شده(ممکنه سر حسادت باشه چون تجربه مشابه داشتم و از روی حسادت اینطور شده بود)

اگه دیدی باز داره میپیچونه دیگه کلا بیخیالش شو چون مشکل از تو نیست مشکل از اون کسیه که به هر دلیلی رفتارش باهات تغییر کرده و حتی حاضر نیست بیان کنه که چرا اینطوری شده

میدونم کسی که دوست صمیمیت بوده خب قطعا خاطرات مشترک زیادی داشتین قطعا یکم برات سخته اما تهش این سختی یه هفته دو هفته یه ماه بیشتر طول نمیکشه که راحت میتونی نادیدش بگیری و مث یه غریبه باهاش برخورد کنی

و در اخر اگه بازم جوابی ندیدی و نتیجه نگرفتی بهتره از این شماره مشاوره بگیری هم رایگانه هم خوب مشورت میدن و راهنمایی میکنن🤍۱۴۸۰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دوستم میگفتم چرا اینستا جوابمو نمیدی دوست جدیدش گفت چون من رو اکانتشم

بنظرم یا الکی میگه یا اگه رو اکانتش هم باشه بازم خب صاحب اصلی میبینه پیاماتو

و اینکه اگه درکل ناراحت بود دوست جدید پیدا نمیکرد 

بنظرم بهترین کار اینه یه بار حضوری و رو در رو و تنهایی باهاش صحبت کنی و بهش بگی حقیقتشو بهت بگه اگه ...

قبل از ایم اتفاق اگه اینطوری میشد ازش می‌پرسیدم چیزی نمی‌گفت میگفت حوصله ندارم و...یا دوستش(اکیپمون )ازش پرسید هیچی نمی‌گفت و یا میگفت هیچی 

الان میدونم اگه ازش بپرسم می‌پیچوند چون صبح هم که ازش پرسیدم چرا جوابمو نمیدی مونده بود چی بگه که دوستش اینو گفت ....

راستش بخاطر رفتارش ازش زده شدم ولی همچنان بهش فکر میکنم 

نمیدونم چیکار کنم ولی رفیقام میگن فقط مثل خودش رفتار کن

به نظرت با وجود اینا بازم برم بپرسم چون الان نصفه راهو رفتم و نادیده گرفتم و امروز محل ش ندادم دوباره برم ازش بپرسم یهویی؟

بنظرم یا الکی میگه یا اگه رو اکانتش هم باشه بازم خب صاحب اصلی میبینه پیاماتوو اینکه اگه درکل ناراحت ...

کلا سین نزده هیچی با دوست خودم چت میکرده تا شب ولی جواب منو نمیده میدونی راستش به خاطر واکنشش حضوری میترسم بپرسم نمیدونم واکنشش چیه ولی اینکه امروز بی محلی کردم خوب جواب داد و خدافظی کرد و حرف میزد...به نظرت چیکار کنم کلافه شدم

اما واقعا میگم یعنی ناراحتی و دلخوری تا این حد ۱ ماه مجازی غیب شه و  اینطوری کنه و مدرسه فقط پیش دوستای جدیدش باشه یعنی اصن به منی که صمیمی ترین رفیقش بودم تا قبل این اتفاق س پیام نمیده اصن انگار ن انگار دوستی مثل من داشته:)

قبل از ایم اتفاق اگه اینطوری میشد ازش می‌پرسیدم چیزی نمی‌گفت میگفت حوصله ندارم و...یا دوستش(اکیپمون ...

نه وقتی پرسیدی و پیچونده دیگه نپرس

فقط نادیده بگیر

میگم که شاید از روی حسادت این  فتارو داره شاید میخواد مثلا یکی دنبالش بیفته و یا....

کلا سین نزده هیچی با دوست خودم چت میکرده تا شب ولی جواب منو نمیده میدونی راستش به خاطر واکنشش حضوری ...

بی محلی نادیده گرفتن و اینکه دونی قرار نیست دنبالش بیفتی 

کسی که حتی به خودش زحمت توضیح رفتارشو نمیده مطمئن باش ارزش غصه و اشک های تورو نداره قشنگم

نه وقتی پرسیدی و پیچونده دیگه نپرسفقط نادیده بگیرمیگم که شاید از روی حسادت این فتارو داره شاید میخو ...

اگه با رفیقاش بود وبهش بگم بیا کارت دارم تنها گفت بعد و...بعدم رفت ...چی؟دیگه نپرسم واقعا دیگه غرورمو نمیخوام خورد کنم جلوش 

میخواستم بی محلی کنم تا درس شه خودش ولی اینطور که میگی دو دل شدم 

اما واقعا میگم یعنی ناراحتی و دلخوری تا این حد ۱ ماه مجازی غیب شه و اینطوری کنه و مدرسه فقط پیش دوس ...

ببین حتی اگه ناراحت هم شده باشه حتی اگه فرض کنیم دلخور شده باشه ازت وظیفه هر ادمیه که توی رفاقت_خونواده_پارتنر و...وقتی ازش میپرسن چرا از دستم ناراحتی دلیلشو بگه 

حتی بعد قطع ارتباط هم وظیفه هر انسانیه که بگه من به این دلیل قطع ارتباط کردم

یهو گذاشتن و رفتن و تغییر رفتار نشونه اینه ایشون هنوز به بلوغ فکری درمورد روابط زندگیش نداره

و از کسیم که به بلوغ فکری نرسیده نباید انتظار رفتار منطقی داشت

فقط نادیده بگیر

فک کن اصلا وجود نداره

حتی اگه باهات حرف زد رسمی حرف بزن

اینا تجربه های خودمه و میبینم چقدر حالم بهتره وقتی ادمای سمی رو گذاشتم کنار

اگه با رفیقاش بود وبهش بگم بیا کارت دارم تنها گفت بعد و...بعدم رفت ...چی؟دیگه نپرسم واقعا دیگه غرورم ...

کلا نپرس

دوبار پرسیدی اگه میخواست جواب بده و دلیل خوبی داشت تا الان میگفت

زندگیت رو طبق روال قبلی پیش ببر

انگار همچین ادمی وجود نداره

ببین حتی اگه ناراحت هم شده باشه حتی اگه فرض کنیم دلخور شده باشه ازت وظیفه هر ادمیه که توی رفاقت_خونو ...

الان به نظرت بپرسم ازش؟خیلی از واکنشش میترسم نمیدونم چی قراره بشه ....بله درسته🥲

کلا نپرسدوبار پرسیدی اگه میخواست جواب بده و دلیل خوبی داشت تا الان میگفتزندگیت رو طبق روال قبلی پیش ...

تو مجازی پرسیدم اکیپمون ازش پرسیده بی محلی کرد و جواب نداد

اما من قبل از این اتفاق ی بار که پیام نمی‌داد ازش می‌پرسیدم میگفت هیچی و ...حتی این اخرا رابطمون خوب نبود و شکلاتشو بهم نمیگفت

تو مجازی پرسیدم اکیپمون ازش پرسیده بی محلی کرد و جواب نداداما من قبل از این اتفاق ی بار که پیام نمی‌ ...

من مجازی خیلی ازش پرسیدم اولاش که چته و‌‌‌‌..حتی زنگ میزدم ازش می‌پرسیدم ولی می‌پیچوند حضوری نمیدونم چیکار میکنه اما فکر می‌کنم میپیچونه