2777
2789
عنوان

حال خوب من🌱🦋🤍🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پریود شدم و گریه کردم فرداهم امتحان دارم خیلی تحت فشارم و نمیدونم قراره چی بشه اماااااا مطمئن مطمئنم ...

امیدوارم هم امتحانتو خیلی خوب بدی هم حالت خیلی زود خوب خوب شه

منم پریودم با تمام خوبی روزم یکم احساس کسالت دارم ولی سعی میکنم حالمو خوب نگه دارم چون اصلا حوصله حال بد رو ندارم🤍🌝کمکی بود درخدمتم قشنگم

ببخشید عزیزم طولانیه در مورد دوستمه تعریف کنم؟درخواست دادم

اره قشنگم میشنوم🤍🦋

فک کنم سایت مشکل داره درخواستی برای من نیومده میخوای همینجا تعریف کنی؟یا توی یکی دیگه از تاپیکام تگت کنم تعریف کنی؟

امیدوارم موفق باشی جانکمم🤍🦋😍

جانکم وایب خیلی خوبی بهم داد🥰 و از اونجایی که روزام اندکی تا بخشیش با احساساتم و مرور خاطراتم داره میگذره اشک تو چشمام جمع شد:)))

راستی پودینگ شکلاتیت خوب درومد؟

🌊as deep as the Pacific Ocean

جانکم وایب خیلی خوبی بهم داد🥰 و از اونجایی که روزام اندکی تا بخشیش با احساساتم و مرور خاطراتم داره ...

فدات شممم قشنگمممممم🥺🤍🦋

کاربرا گفتن که ترکیبشون جالب نمیشه واسه همین فقط با شیر درست کردم خوب شد🌝🤍

اره قشنگم میشنوم🤍🦋فک کنم سایت مشکل داره درخواستی برای من نیومده میخوای همینجا تعریف کنی؟یا توی یکی ...

من ی دوست دارم صمیمی ترین دوستم از خودم بیشتر دوسش داشتم همیشه سعی می‌کردم کنارش باشم رابطمون خوب بود تا امتحانات شروع شد یهو تغییر کرد (چند روز قبلش از خودکشی حرف می‌زد) پیام میدادی جواب نمی‌داد زنگم همینطور اینستا نرفته بود  یعنی بهم پیام نداده بود اونی که همیشه بهم پیام میداد چت میکرد اینستا بود همیشه در بد ترین مواقع، ازش پرسیدم چیزی شده ناراحتی ازم میگفت وا ن بابا چرا گفتم حتما ناراحته میخواد تنها باشه پیام میدادم دوسته میخوای تنها باشی ولی بدون من کنارتم ...گذشت تغییر نکرد حتی حضوری هم  تو مدرسه میرفت پیش بقیه ولی پیش منو اکیپمون نبود ولی من باز کنارش بودم دنبال موضوع بودم هی باز کنم بحثی کم کم گذشت و من فکر میکردم همچنان حالش بده (شایدم هنوزم این فکر توسرمه) تا اینکه کلاس تا رفتم تو دیدم سرش تو گوشیه و اینستا میچرخه با اینکه نزدیک ۱ ماه حتی ی نقطه هم از من ندیده بود( ولی اون قست بالا اونایی که براش پیام فرستادن و ندیده ۴ تا بود) یا همیشه باهم بعد کلاس میرفتیم بیرون ولی اين بار گفت بابام گفته ن نرو و پیچوند تا پریشب هم دام راضی نبود و پیام میدادم و جواب نمی‌داد تا اینکه دیگه دوستام(اکیپمون) میگفتن ولش کن اهمیت نده از محبت زیاد اینطوری شده دیگه باهاش حرف نزن و..یا وقتی تو کلاس دیدم اینستاس در کمال تعجب ته دلم خالی شد و کم کم زده شدم ...تا اینکه امروز رفتم فقط سلام کردم و دست دادم و آخرش اومد پیشمون و یکم حرف زد و من جواب دادم ولی سعی کردم گرم نگیرم چون رفیقم واقعا میگفت چرا(چون میدونست شبش کلی براش گریه کردم هی میگفت با کسی ک این کارو کرده میخندی تو داشتی دیشب گریه مبکردی) یکی از دوستای جدیدش داشتم میگفتم چرا جوابمو نمیدی دوسش گفت چون من رو اکانتشم یعنی واقعا حالم بد شد 

ببین خواستم کل ماجرا رو برات بگم تا بتونی با توجه به اینا راهنماییم کنی ببخشید طولانی شد🥲