2777
2789

خیلیاتون دیگه منو میشناسید 

تو این دو سه روزه انقد راجبش تاپیک زدم حتی بعضیاتون میایین حالمو میپرسین 

اصلا حالم خوب نیست اینکه تنها ترس زندگیت سرت بیاد 

اونم بشی اش نخورده و دهن سوخته!!!!  

قضیشو خلاصه میگم 

من فوبیای نداشتن بکارت داشتم 

رفتم دکتر گفت گشاده!  گفتم یعنی چی! یعنی ارتجاعی؟ 

گفت نه ارتجاعی نیست  اما گشاد هست 

تو یه شهر  دیگه نوبت مامایی گرفتم 

میدونم میخواین قضاوت کنین ولی این برام خیلی مهمه 

چند روزه کارم شده گریه 

به سر و صورت خودم میزنم 

چرا واقعا؟کاش میگفت ارتجاعی کاش میگفت حلقوی 

اخع گشادد!!!!  بعد ماما  به دختر بودنت شک کنه 

اگه فردا   اون ماما هم تایید کنه و به دختر بودنم شک کنه خودمو خلاص میکنم چون کشش ندارم

اگه مردم بدونید گناهم دختر بودنم بود 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آروووم باش دختر

بخاطر همچین مسئله ای چرا انقد بهم ریختی اخه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

مگ رابطه جنسیی داشتی؟؟

نه 

وقتی میگم اش نخورده و دهن سوخته 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

😐🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

وقتی کاری نکردی از چی میترسی 

بسپار به خدا 

دخترای الان  رو برو ببین  هزار کار میکنن عین خیالشون نیست 

بعد شما نشستی به خودت برچسب میزنی 

بیخود گفته اون اصطلاح رو 

پیش یه دکتر متخصص برو  بعضی ماماها هیچی حالیشون نیست 

گرچه اصلا لازم نیست برای این مورد دکتر بری وقتی کاری نکردی

پیج آشپزی من 
مگه چیکار کردی ناقلا

هیچی از این  گریم میاد

چرا اینقدر ضعف نشون میدی عزیزم. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

اگه مردی گناهت بی عقلیت بود چون فقط آدم دهن بینه که انقد فکره حرفه بقیس هیچ چیز از جونت با ارزش تر نیست خدا که میدونه بی گناهی ولی خودکشی گناهه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند