2777
2789
عنوان

روح و روانمو این مسئله دخترونه بهم ریخته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 33 پست
نه وقتی میگم اش نخورده و دهن سوخته

خب عزیزم وقتی هیچگونه دخولی انجام نشده باشه پس ترست برای چیه؟؟

بجای اینکه تو بترسی باید سواد جنسی نامزدتو بالاتر ببری!!باید نامزدت درک بیشتری داشته باشه راجب هایمن و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو‌ پزشک زنان خوب من اصن رابطه نداشتم چن جا واس معاینه عفونت رفتم گفتن رابطه داشتی!! اخرش ی جای خوب ...

ببخشید با دستگاه چک کرد یا دست؟ 

کدومشون بهتره 

این ماما منو با دست چک کرد 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

نه وقتی میگم اش نخورده و دهن سوخته

دوستم همین طوری بود تازه برا اون آسیب دیده بود غیر عمد ولی مشکل خاصی پیش نیومد توکل کن بخدا اصلااا دیگه نگران نیستی 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

شما به خودت هم شک داری میری دکتر ما چی بگیم؟

من با حرفای ماما شک کردم 

وگرنه هیچی نکردم 

همش دلدل میکنم مامای فردا بگه سالمی 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

ینی چی گشاده

مگه دامنه گشاد باشه

نسبت به چی گشاده

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
ببخشید با دستگاه چک کرد یا دست؟ کدومشون بهتره این ماما منو با دست چک کرد

منک  فقط گفتم با اون انبر ک میره داخل باز میشه  معاینه نکنید 

اونم با دوتا چیز کوچیک دهانه رو باز کرد معاینه کرد 

🤣🤣🤣

ببخشید خندم گرفت یاد خود خنگم افتادم..‌.

منم مجردی همچین مرضی داشتم که فک میکردم نکنه دختر نباشم حتی دانشجو بودم رفتم دکتر زنان انقد استرس داشتم که نامه نوشتم دادم بخونه😅😅اون بنده خدا گف برو دراز بکش منم مثل مادرت یه معاینه کنم .ولی من خجالت کشیدم از مطب زدم بیرون

تا چند سال فوبیا داشتم حتی به نامزدمم گفتم اگ بکارت نداشته باشم چی؟؟؟؟گف هیچی من میشناسمت 

هیچی دیگ تا یه ماه بعد عروسی با هر رابطه خونریزی داشتم😑😑😑

تو هم الکی نترس

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
ینی چی گشادهمگه دامنه گشاد باشهنسبت به چی گشاده

گفت بکارتت نسبت به بقیه دخترا گشاد تره

🤣🤣🤣ببخشید خندم گرفت یاد خود خنگم افتادم..‌.منم مجردی همچین مرضی داشتم که فک میکردم نکنه دختر نباش ...

اخه ماما به تو همچین حرفایی زد 

من چند روزه افسردگی گرفتم یه گوشه میشینم با خودم خرف میزنم و گریه میکنم

گفت بکارتت نسبت به بقیه دخترا گشاد تره

بازم معنی نمیده

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.