2777
2789
عنوان

یه مامان اولیم و برای زایمانم سوال دارم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 52 پست
من گن مخصوص جراحی گرفتمالبته دکتر خوش نوشتبعدم زخمت پانسمانه و بعد اینکه مرخص شدی باید بری حموم و با ...

نه عزیزم این گن نیست

یه شورت یبار مصرف که حالت توری داره و باد به زخم میرسه و زخم عرق نمیکنه

دیگه نیاز به شستن هم نداره کثیف بشه دور میندازی چون میگن خون زیاد میره و نوار جواب گو نیس

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم این گن نیستیه شورت یبار مصرف که حالت توری داره و باد به زخم میرسه و زخم عرق نمیکنهدیگه نیاز ...

میدونم عزیزم

خودت میدونی 

ولی لازم نیست زخم باید هوا بخوره

فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

ی توضیح میدی اگه امکانش هس

یه جور شورت یبار مصرفه توری هست و زخم عرق نمیکنه و کثیف بشه میندازی دور و نیاز به شستشو نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوتا سز کردم برای درد با اجازه دکترت شیاف استفاده کن دردت رو کامل میندازه . و این رو هم که گفتی نشنی ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم❤خدا بچه هاتو برات حفظ کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیز بیخودیه منم الان گرفتم برا زایمانم یکیشو امتحانی پوشیدم دیدم مث لایی چسبه شلو ول بی مصرف😑😑

من تا عکسشو تو نت دیدم گرخیدم 😅
تحملِ اینمدلا رو ندارم حتی برا یه ساعت
دوتا شورت نخی ببر بیمارستان اگرم کثیف شدن یا بشور یا بنداز بره حداقل میدونی نخیه و پد رو محکم نگه میداره 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

ومن بدبختی که حتی اطلاع نداشتم برای دردش میشه شیاف استفاده کرد و از درد میمردم وزنده میشدم شش ساعت بعد عمل سرپا بودم دم بیمارستانها چون بچه هام دوقلو ونارس بودن هر کدومو فرستاده بودن یه بیمارستان خودمم یه بیمارستان بودم ولی سرپا شدم زود تا بتونم برسم بهشون والان دوسال ونیمشونه حتی نمیتونستم حمام برم چون همش توبیمارستانها بودم وحمام ودسشوییها بشدت کثیف بودن چقدر زجر کشیدم خوشبختانه عفونت نکردم 

نظرشمام محترمه

مردم چقد باکلاس مامان میشن 🥲من هر دوبار اورژانسی ربتم اتاق عمل بار دوم شبیه بی خانمانا با شلوار خیس ...

خب من ده روز دیگه زایمانمه و دوهفته پیش ساک بستم که یه موقع اورژانسی اینا شد کارامو انجام داده باشم

شاید منم یهویی مجبور بشم برم دکتر

تازه هیچ کسم اینجا ندارم فقط خودمو شوهرمم و مامانم هنوز نیومده اگه یهویی بشه منم مث بی خانمانا میشم

ولی در کل ادم لوسیم از ۷ماهگی بچم دارم سرچ میکنم چون خیلی ادم استرسیم از اونجا این چیزارو یاد گرفتم وگرنه منم تا دیروز نمیدونستم مامانمم نمیدونه بیچاره ۲۴سال پیش بچه اوورده چه میدونه این چیزا چیع

دوس ندارم برم اونجا بدون امادگی

از الان دارم مثل چی میترسم😥😓

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم بگیر حتمامن دوتا از بیمارستان گرفتم یدونه هم پام بود بس بود برام ۳تا خیلی نگیر بعد از ده روز دیگ ...

ممنونم که راهنماییم کردی

یعنی۳تا برای ده روز کافیه؟

شل نبود که اذیت کنه؟پاره اینا نمیشه؟

چه مارکی گرفتی شما؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من برای یه عمل یه بار پوشیدم. راستش من خوشم نیومد. کشیه سایزبندی فکر نکنم باشه

یعنی شل بود؟

ببخشید سوال میکنم چرا خوشتون نیومد؟دوس دارم بدونم چجوریه اخه نمیخام الکی پول بدم و به دردم نخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😵‍💫🙁خب اینو از اول بگو..دوایمس بگیر اگه خیلی بزرگی اگه ن ک ایکس لارج..ولی لارج نگیر ک بدرد بچه ده ...

ممنون از راهنماییت

ببخشید سوال میپرسم ولی شل و ول نیس که اذیت کنه؟جنسش توره یا پلاستیک؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40