2777
2789
عنوان

یه مامان اولیم و برای زایمانم سوال دارم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 52 پست
اسم انتخاب کردی واسه جوجه ت؟خیلی کنجکااوم راجب اسم نوزادا بدونم واسم بانمکه

بله تیدا رو انتخاب کردم یه اسم لریه

ما هم لریم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عالیه حتما بگیر من خیلی راضی بودم چون شکمم برامده بود هنوز و نمیتونستم شورت سایز مناسبمو انتخاب کنم ...

ممنون از راهنماییت

شما چه مارکی گرفتی؟توری بود؟

سایز دارن؟از کجا باید سایزمو بدونم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ومن بدبختی که حتی اطلاع نداشتم برای دردش میشه شیاف استفاده کرد و از درد میمردم وزنده میشدم شش ساعت ب ...

خدا بچه هات رو برات نگه داره❤خداروشکر دوران سختتو گذروندی انشالله از این به بعد برای خودتو خانوادت فقط ارامش باشه و خوشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی شل بود؟ببخشید سوال میکنم چرا خوشتون نیومد؟دوس دارم بدونم چجوریه اخه نمیخام الکی پول بدم و به در ...

یه بار همینجوری نمونه بگیر امتحان کن. من پانسمان داشتم و باید نواربهداشتی هم میذاشتم‌ بخاطر ترشحات. حس کردم شرت معمولی بپوشم راحتترم

ممنونم که راهنماییم کردییعنی۳تا برای ده روز کافیه؟شل نبود که اذیت کنه؟پاره اینا نمیشه؟چه مارکی گرفتی ...

من از بیمارستان گرفتم یعنی به پرستار گفتم برام دوتا آورد تو مشما پلمپ بود مارک نداشت ده سال پیش بود، همون سه تارو من استفاده کردم بیشتر لازمم نشد چون بعداز کشیدن بخیه و گذشتن از دوره‌ی نقاحت عمل دیگه نوار بهداشتی چسبی باید بزاری که با این شورت ها نمیشه و شورت گشاد نخی خیلییی استفاده ات میشه از این شورت مامان دوزای نخی کلفت شورتکس نگیریااااا فشار میده خیلی ناکارامد هست برای اون دوران