2777
2789
از من به شما ترم یکی ها نصیحت...روی رشد فردی و توسعه خودتون تمرکز کنین خیلی خیلیییییی بهتر از رل زدن ...

چرا بچه های ترم یک اینقدر جو گیرن؟ همکلاسی های من هنوز همو ندیدن بعد یه گروه زدن چرت و پرت میگن

به خدا من نمیتونم اینقدر صمیمی بشم خوشم نمیاد 

ولی تصورشون اینه که من خودمو میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توکلاس برای بیرون رفتن باید از استاد اجازه بگیریم؟ کلاسا تایم صبحه یا ظهر؟دفترِچند برگ بگیرم؟ لقمه ب ...

اجازه نیست ولی خب یکی از استادهای من وقتی گوشی زنگ میخوره ناراحت میشد که چرا جواب میدیم و میریم بیرون از کلاس 

یکی دیگ از استادامونم خوشش نمیومد تو گوشی باید سرکلاس 

بستگی داره دیگه 

کلاس ها ممکنه هر تایمی باشه

دفتر 🤣 هیچی یه کلاسور داشته باش

راستش من خوراکی از خونه هم میبردم هم دانشکاه میخرم

توکلاس برای بیرون رفتن باید از استاد اجازه بگیریم؟ کلاسا تایم صبحه یا ظهر؟دفترِچند برگ بگیرم؟ لقمه ب ...

بعضی استادا حساسن و بهشون اطلاع بدی برای خروج از کلاس بهتره ولی معمولا لازم نیست اجازه بگیری 

تایم کلاسات بستگی به درس ها داره و متغیره مثلا یه روز از صبح تا شب کلاس داری 

کلاستور ببری بهتره

و مورد اخر هر جور راحتی 

چرا بچه های ترم یک اینقدر جو گیرن؟ همکلاسی های من هنوز همو ندیدن بعد یه گروه زدن چرت و پرت میگنبه خد ...

درست میشن اونا هم😅

من یکی از دوستام نصیحت می کردم گوش نکرد آخرش بهش گفتم شاید واقعا باید رهات کنم بذارم خودت تجربه کنی.مطمئن بودم درست میشه و واقعا هم شد‌.ضربه خورد ولی حقش بود تا نمی خورد نمی فهمید زندگی رو.

من بهمن باید برم خیلی استرس دارم یه سوال خیلی مهم برای کلاس های تربیت بدنی کمد مخصوص تو سالن ورزشی ب ...

یه دفتر یا سررسید بردار هررررر چی استاد میگه همونجا تو کلاس یادداشت کن ، دنبال خودکار رنگی و پاک نویس و .... هم نباش آخر ترم همون نکته هایی که با خط کج و کوله نوشتی بیشتر به کارت میاد

منم ترم اول به بهانه اینکه نه میرم خونه پاکنویس میکنم و قشنگ می‌نویسم و هیچوقت هم پاکنویس نکردم،آخرم از روی همون چرک نویسا خوندم😂

البته بستگی به شخصیت خودت هم داره اگه دوست داری تمیز و مرتب باشه جزوه هات حتما پاک نویس کن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
اجازه نیست ولی خب یکی از استادهای من وقتی گوشی زنگ میخوره ناراحت میشد که چرا جواب میدیم و میریم بیرو ...

کاکو تو از اونایی که تو دانشگاه راهنمای ترمکیاااا میشی😁💖

دمت گرم😂🤝

من خودم ترم بالایی ام

ـــــ🤍ــــــ"

نه عزیزم خوابگاه نبودم ولی اگه سوالی داشتی بپرس اگه اطلاعات داشتم بهت میگم

مرسی 

برای ترم اول پیشنهادت اینه که لپ تاپمو ببرم خوابگاه؟ امنیت داره؟ النگو هامو چی؟ باید دربیارم؟

بعد بچه های خوابگاهی واسه درس خیلی اذیت میشن تو خوابگاه؟