2777
2789
من اگه جات بودم خودمو کوچیک نمیکردم به فیلمبردار بگم . همینکه گفته ازت ویدیو نگیره توروبالاتر میدونس ...

اخه مشکل اینجاست که من مطمئن مطمئن نیستم ولی میخوام ۱۰۰ درصد مطمئن بشم که حداقل همسرم حرفمو باور کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه مشکل اینجاست که من مطمئن مطمئن نیستم ولی میخوام ۱۰۰ درصد مطمئن بشم که حداقل همسرم حرفمو باور کنه

چند سالته؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

به نظرم اصن به همسرتم نگو چون زیاد چیز مهمی نیس که بخای ذهنشو درگیر کنی. 

الان دیگه فیلمای عروسی مثل قبل نیس از هر تیکه یه قسمت رو برمیدارن ادیت میزنن که همه تو فیلم باشن و تکراری نباشه هی فیلم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

میبینم که بوی توطعه میاد چطوری همش حواست بود که جلو دوربین باشی میبینم که خوب پولتیکی خوردی دفعه ی ب ...

خب مثلا اشکالی داری اگه من بیوفتم توی فیلم عروسی  بردار شوهرم  واقعا؟ خیلی کار زشتیه از نظر شما؟

خب مثلا اشکالی داری اگه من بیوفتم توی فیلم عروسی بردار شوهرم واقعا؟ خیلی کار زشتیه از نظر شما؟

خب دوبار تو فیلم بودی دیگه کافی نیست؟

باید تو همه دقیقه ها باشی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب فیلم عروسی اون بنده خدا است، قرار نیست چون شما همش وسط بودی و جلوی دوربین، همه فیلم شما حضور داشت ...

ای بابا 🙁یعنی اینکه چند نفر کا غریبه ترم هستن ۱۰ بار بیوفتم تو فیلم اشکالی نداره اونوقت واسه من بده؟

خب مثلا اشکالی داری اگه من بیوفتم توی فیلم عروسی بردار شوهرم واقعا؟ خیلی کار زشتیه از نظر شما؟

تا جایی که عادی باشه نه 

ولی همشششش تو فیلم باشی و بخوان از عروسی فقط تورو ببینن قطعا اشکال داره 

بعدم فیلم عروسی مردم بود و نبود تو چه اهمیتی داره؟ 

خاطره س برای اونها نقش شما چیه این وسط که یادگاری داشته باشنت همش  جلوی دوربین 

چقدر بچگانه س کاراتون اصلا به رفتارای خانم عاقل و بالغ نمیخوره 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
ای بابا 🙁یعنی اینکه چند نفر کا غریبه ترم هستن ۱۰ بار بیوفتم تو فیلم اشکالی نداره اونوقت واسه من بده ...

عزیزم اختیار فیلم عروسیش و داره، شاید از عمد نبوده موقع میکس فیلم حدف شده، نمیفهمم چرا اینقدر واست مهمه؟