2777
2789
تا جایی که عادی باشه نه ولی همشششش تو فیلم باشی و بخوان از عروسی فقط تورو ببینن قطعا اشکال داره بعدم ...

عروسی خواهر همسرم، خواهر کوچیک آقا داماد ک اونموقع نوجوان بود و تو حال و هوای نوجوانی با یه حجاب سفت و سخت تو همه عکس ها هست، واقعا تو همه عکس ها، شده خودش و یه گوشه عکس جا داده😁😁

بیچاره هروقت عکس ها رو میبینه حرص میخوره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروسی خواهر همسرم، خواهر کوچیک آقا داماد ک اونموقع نوجوان بود و تو حال و هوای نوجوانی با یه حجاب سفت ...

دقیقا همین تصور رو کردم 

( بچه های دهه ی قدیم دوربین ندیده 😶,)

نه یه خانم بالغ 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
وجدانا چرا برات مهمه توفیلم جاری باشی؟درابن حد که بری فیلمبردار رو پیدا کنی ازش بپرسی؟؟؟

نه اشتباه برداشت نکنید توروخدا فقط دوس دارم مطمئن شم که از این سوءتفاهمی که برام پیش اومده خلاص شم همین!

دقیقا همین تصور رو کردم ( بچه های دهه ی قدیم دوربین ندیده 😶,)نه یه خانم بالغ

وای چرا اینجوری صحبت می‌کنید توروخدا؟😂

یعنی اینکه دلم بخواد تو فیلم عروسی بردار شوهرم بیوفتم انقد چیز عجیبیه؟🤦‍♀️

نه اشتباه برداشت نکنید توروخدا فقط دوس دارم مطمئن شم که از این سوءتفاهمی که برام پیش اومده خلاص شم ه ...

ول کن خواهر من مگه وسواس فکری داری کدوم سوتفاهم؟

خودش و فیلمش برن  دنبال خوشبختیش شمام فراموشش کن

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

دقیقا همین تصور رو کردم ( بچه های دهه ی قدیم دوربین ندیده 😶,)نه یه خانم بالغ

دقیقاً، من برای همین از استارتر جان پرسیدم چند سالته🫤

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای چرا اینجوری صحبت می‌کنید توروخدا؟😂یعنی اینکه دلم بخواد تو فیلم عروسی بردار شوهرم بیوفتم انقد چی ...

اره باور کن خیلی خیلی خیلی عجیب و بچگانه و زشتِ، خب دوبار هستی کافیه

عروسی اونا بوده نه شما، قراره خاطرات اونا باشه نه اینکه تو همه لحظات شما رو ببینن

وای چرا اینجوری صحبت می‌کنید توروخدا؟😂یعنی اینکه دلم بخواد تو فیلم عروسی بردار شوهرم بیوفتم انقد چی ...

نمیدونم برای من قابل درک نبود 

اصلا نتونستم توجیه کنم 

راهکار ندارم 

من از خدامه تو هیچ فیلمی نباشم 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
بله عزیزم حالم خوبه منکه حرف بدی نزدم فقط دلم میخواست تو فیلم عروسی برادر شوهرم باشم همین!خیلی چیز ب ...

حس میکنم فک کن جاری من بره سراغ فیلم بردار  ک من کجام؟؟؟؟؟

تروخدا عزیزم نکن این کارو احترام خودتو نگ دار