2777
2789
عنوان

تحصیل کرده تو سایت نیست بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 62 پست
اره تا حالا اصلا نزدم حتی امتحانات ترم اول رو اونقدر اصولی نخوندم فقط در حدی خوندم که نمره ی خوب بگی ...

درسته میبینی؟ پس باید بیشتر کار کنی

حتما از تشریحی و حل سوالای نهایی شروع کن

برای هر درسی فصل به فصل درس به درس تو گوگل پره

هر وقت یه دور خوندی بعدش نمونه سوال نهایی حل کن تا تثبیت بشه و بفهمی کجا مشکل داری و کجاها رو باید بیشتر بخونی یا گاهی اوقات با نمونه سوال حل کردن متوجه میشی چطور باید بخونی

دور دوم رو هم حتما داشته باش و اون نکات توی نمونه سوال ها رو لحاظ کن

تا تشریحیت‌ قوی نشده سراغ تست نرو

میتونی چون ترم اول تستی کار نکردی، تستی رو کم کم پیش ببری بدون توجه به روند مدرسه، مثلا فقط آخر هفته ها و بقیه‌اشم‌ تابستون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان من امتحان تفکر رو چیکار کنم اینقدر به خاطرش استرس کشیدم دیوونه شدم 😭😭😭😭😭

من خبر ندارم امتحانشو‌

الان نصف کتاب رو باید بخونی؟ تو نهایی هم میاد؟

ببین گلم تو فقط باید مشخص کنی الان جی باید بخونم جقدر باید بخونم

از دروس‌ زیاد و پر نمره شروع کن تا خیالت‌ راحت تر بشه

آخرشم حتما نمونه سوال

بعد هم استرستو‌ کم کن اینطوری تا دوازدهم نمی‌مونی ک دختر

هرچی فکر میکنی باعث آرامش و کمتر شدن استرست میشه رو انجام بده

مثلا ورزش، موسیقی ملایم ک خیلی لطمه نزنه به درس، قرآن دعا 

خواهش می‌کنم گلمبازم سوال داشتی بپرس

خیلی ممنون 

من واقعا واسه درس تا حدی استرس دارم که روزی نیست گریه نکنم هرروز کلی اشک میریزم خودم رو میزنم و سرزنش میکنم نابود شدم یعنی داغون شدم 

از الان ریزش مو گرفتم کلی موهای نازنینم از دست رفته 

صبحا از استرس درس هیچی نمی‌برم مدرسه بخورم گرسنه میرم تا ساعت ۳ که میام خونه خیلی شبا از استرس شام نمیخورم اصلا یه وضعی حتی معدم هم داغون شده دیکه کم آوردم 😭😭😭😭😭😭😭

خودمم همین فکرو میکنم اما باز میگم خیلیا بدون برنامه ریزی میخونن همش تو عشق و حال و راحت ترن نسبت به ...

برنامه ای که میریزی توش فقققققط درس نباشه که زده بشی

تفریح هم باشه

و این که جایزه های کوچولو کوچولو برای اهدافتان تعیین کن که مثلا اگه این فصل رو خوندی این جایزه رو به خودت میدی

میدونی...؟

منظورم اینه که برای خودت نیروی محرکه تعیین کن

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

برنامه ای که میریزی توش فقققققط درس نباشه که زده بشیتفریح هم باشهو این که جایزه های کوچولو کوچولو بر ...

استرسمو چیکار کنم😭😭😭فکر گذشته رو چیکار کنم روزایی که از دست دادم رو چیکار کنم نمره های خرابی رو که تا حالا گرفتم چیکار کنم ایناست که روانیم کرده😭😭😭😭

خیلی ممنون من واقعا واسه درس تا حدی استرس دارم که روزی نیست گریه نکنم هرروز کلی اشک میریزم خودم رو م ...

عزیزم‌ خیلی خودتو‌ عذاب میدی

منم خیلی استرسی‌ بودم کافی بود بعد امتحان‌ بفهمم ۲۵ صدم نمره غلط دارم تا آخر روز ناراحت بودم گاهی گریه ،

ولی شما داری به جسمت‌ هم آسیب میزنی خیلی خودتو‌ اذیت می‌کنی

ببین وقتی مثلا برای امتحانی میخوای بخونی به خودت بگو من تمام تلاشمو‌ می‌کنم تا این امتحان رو خوب بدم، یعنی ب خودت بگو مهم اینکه تلاشمو‌ می‌کنم

چندتا‌ نفس عمیق میکشی یه بسم‌الله‌ و شروع

به خودت بگو من موظفم‌ تلاش بکنم ولی نتیجه دست من نیست! گاهی بی دقتی گاهی فراموشی گاهی سخت گیری معلم، خب طبیعیه 

و فقط تو نیستی خیلیا‌ تو وضعیت تو هستن منتهی وقتی میفهمن‌ چطور باید تلاش کنن چطور بخونن، چطور استرس شون‌ رو کنترل کنن و به این نتیجه برسن ک فقط تلاش مهمه خیلی راحت هدف رو در نظر میگیرن و میرن جلو و به خودشون اعتماد میکنند‌

شما هم یه مدت استرس بزار کنار تلاش بکن گاهی اوقات شکست میخوری گاهی میبینی نمرات بد شده و این بد نیستا‌ چون میفهمی باید یه طور دیگه بخونی یه طور دیگه تلاش کنی و هی این اتفاق میفته تا در نهایت مسیر درستو‌ پیدا می‌کنی و پیشرفت میکنی‌ و از خودت راضی میشی

و ان‌شاءالله نتیجه‌اشم‌ خوب باشه

توکل به خدا، اعتماد به خودت، استفاده از تجربیات‌ دیگران و برنامه ریزی درست و اصولی و روش مطالعه درست، تلاش و پشتکار و درنهایت‌ موفقیت

استرسمو چیکار کنم😭😭😭فکر گذشته رو چیکار کنم روزایی که از دست دادم رو چیکار کنم نمره های خرابی رو ک ...

خیلیا‌ ۳ سال رو از دست میدن و یه سال پشت کنکور‌ می‌مونن اونموقع‌ تازه تصمیم میگیرن درست پیش برن

شما ک تازه دهمی ب فکر افتادی یعنی خیلی از بقیه جلوتری

روزایی ک از دست دادی هم کاری نمیتونی‌ بکنی ولی میتونی جبران کنی

هرچند اصلاااا دیر نیست ک بخوای جبران کنی راحت میتونی خودتو جلو بندازی

نگران نباش