2777
2789

اون کاربری که خیلی ادعای باکلاسیش میشه گفت رفتم خونه مادره همسرم تو تراسشون حمام افتاب بگیرم🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا اصلا نمیدونه چی داره میگه توضیح ندید براش بهتره . خودتونو خسته نکنید معلومات نداره ایشون 😏 ...

ایشون داره  الان شمارو میگه ها به خودت بگیر 😂😂🤣🤣🤣

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

یک خانومی بود می‌گفت چیکار کنم شیرم قطع نشده(بچه دو ساله داشت)آخه شوهرم عادت کرده😐

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

اون خانمی که میگفت شبا بیدارم صبح ساعت ۱٠ میخوابم تا ۶_۷   غروب بچه هامم باهام میخوابن😐😐

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻
همه جامیریم با خوشحالی باب اسفنجی 😂😂😂میسی خیلی باحالی دمت گرم عشقی به مولا😂😍😍😍

قربونت برم من❤😍

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞