2777
2789
عنوان

الان حق با دوستمه یا نه

54 بازدید | 4 پست

اول بگم تولد یکی از همکلاسیام بود امروز بعدظهر 

اون روز دوستم ازم پرسید تولد نمیای منم گفتم نه نمیتونم بیام

همکلاسیم با دوستم بیشتر دوسته و من باهاش ارتباط ندارم ولی دعوتم کرده بود

سه تا تولد با دوستم رفتم ولی ایندفعه چون راهش دوره دوستمم نیست چرا برم خب

اونموقع بهش پیام دادم تولد چطور بود گفت با من حرف نزن تو واقعان دوست بدی هستی تولد نیومدی تنها رفتم فهمیدم فقط ب خودم میتونم تکیه کنم😐

گفتم عزیزم من ک همون اول گفتم نمیام میگه نه تو منو تنها گذاشتی  

فقط بدونین تو هرچیزی من واقعان کمکش کردمو تنهاش نزاشتم

امروزم قرار بود جایی بریم کنسل شد پهلومم درد میکرد بخاطر معدم

مامانمم دستشو میخان عمل کنن همه کارای خونرو من میکنم این روزا

کادو هم نگرفته بودم پول نقدم نداشتم ک برم

واقعان تخصیر من بود؟

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تقصیر تو نبوده ولی اونم احساس تنهایی کرده تو نبودی الان اینطوری میگه

اره ولی ی چیزا دیگه ای هم گفت زیاد میشد همشو مینوشتم

انقد ک همین چند لحظه پیش داشتم گریه میکردم ک چرا اینجوری میگه😔

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم