2777
2789
من آموزش ابتدایی سال 1403 😍

الهیی موفق باشی 🥹 ❤️ 

مهربونننن

من امسال کنکور دارم 

نبین تو سایت ولو شدمااا الان از پیش مشاورم اومدم اونم کلی آزمون گرفت دارم استراحت میکنم😁🩷

من هدفمو نوشتم تو امضام به قدر توانمم تلاش میکنم🥲

میشه اگه دوست داشتین درصداتو بگی 

تعلیم و هوش رو هم 

یا تراز 🫠

و معدل نهایی🫠🫠

خیلی نیاز دارم بدونم 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

ان شا الله عزیزم . خدا کنه . نماز نافله مغرب هم خیلی کمک می‌کنه هروقت خوندم دعاگوتم 💕

خیلی ممنونم ازت عزیز جان

خیر ببینی

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهیی موفق باشی 🥹 ❤️ مهربوننننمن امسال کنکور دارم نبین تو سایت ولو شدمااا الان از پیش مشاورم اومدم ...

اره گلم چرا که نه، ان شا الله امسال به هدفت می‌رسی و کلللییی خوشحااال میشی 😍

هوش و استعداد 70

قرائتی و دینی دهم و یازدهم 86.6

تراز 10288 بهم داد

ریاضی و فیزیک و شیمی میانگین 15-20 درصد زدم تراز 7060 بهم داد

در کل تراز دعوت به مصاحبه ام شد 8307

معدل ام نزدیک 18 بود تراز 7500 بهم داد(اون سال خیلییی ترازا واقعا بد بود)

و معدل مصاحبه ام ۱۰۰۷ بود 

و در آخر تراز همه اش روی هم شد ۸۳۰۷ همون قبلی 😅

دوستم که مشاوره قبول شد ترازش ۹۰۰۰ اینا بود

و خواهرم که زبان قبول شد تراز کلش ۸۲۰۰ (کنکور زبان) شد من خودم تراز کل زبانم شد ۸۰۰۰

اگه هر سوالی داشتی عزیزم درخدمتم❤️🌺

ان شا الله باهم همکار میشیم امسال🌺🌺

اره گلم چرا که نه، ان شا الله امسال به هدفت می‌رسی و کلللییی خوشحااال میشی 😍هوش و استعداد 70قرائتی ...

آهااا تجربی هستین🥹🩷

من انسانی 🤎🫠

دعا کنین منم بیارم 

هوش و استعداد چه منبعی داشتین چیا کار میکردین؟

بعد این تعلیم و تربیت رو من تا الان دو دور کردم 

الان دور سومم 

اما احساس میکنم کافی نیست دیوونه میشم🥲💔

دینی هارو هم دو دور کردم تقریبا 

ازین نهاییا میترسم 🥲

ما پارسالم نهایی داشتیم معدلم ۱۹/۷۰ شد 

از امسال میترسم چون تستی میخونیم🫠💔

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

آهااا تجربی هستین🥹🩷من انسانی 🤎🫠دعا کنین منم بیارم هوش و استعداد چه منبعی داشتین چیا کار میکردین؟ ...

ان شا الله میاری گلم❤️🌺

کلا برای کنکور اختصاصی فرهنگیان از پکیج ماز استفاده کردم و خیلی تست زدم 

ی کتاب تست برای کنکور اختصاصی فرهنگیان داشتم 

و سوالات استخدامی ها مثل بانک و.. رو کار میکردم 

و کنکور سلام و سنجش و قلم چی و ... کار میکردم

با این معدل درصد قبولی ات خیلی می‌ره بالا گلم 🌺🌼 اگه بتونی روی مصاحبه هم کار کنی خیلی خوب میشه ما یکی از بچه ها تراز کنکورش ۱۰۰۰۰ و خورده ای بود یکی دیگه ۹۰۰۰ و خورده ای بخاطر تراز مصاحبه اونی که ۱۰۰۰۰ و خورده ای بود رفت آموزش ابتدایی اونی که ۹۰۰۰ و خورده ای بود رفت مشاوره .

توی رشته ی ریاضی از ۱۰۰۰ نفر اول کنکور ۲۷ درصد رفتن فرهنگیان 

داخل رشته ی انسانی از  ۱۰۰۰ نفر اول کنکور ۷۶ درصد رفتن فرهنگیان 

رقابت توی انسانی سخت تره اما دستت برای انتخاب رشته باز تره چون ظرفیت خیلی داره

مثلا رشته ی من امسال فقط ۲ تا آموزش ابتدایی میخواست دبیری نمی‌خواست شهید رجایی هم برداشته بودن 🌺🌼

اره عزیزم

مثلا حتی اگه دیپلم کاردانش دارم میتونم کنکور زبان فرهنگیان شرکت کنم عزیزم ؟

گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است
مثلا حتی اگه دیپلم کاردانش دارم میتونم کنکور زبان فرهنگیان شرکت کنم عزیزم ؟

با تغییر نظام آموزشی فارغ التحصیلان نظام آموزشی جدید رشته های نظری و کاردانش دوره 12 ساله تحصیلی را به ترتیب 6 سال دبستان، 3 سال دوره اول و سه سال دوره دوم پشت سر گذاشته و موفق به اخذ مدرک دیپلم می شوند. همانطور که داوطلبان می دانند در ثبت نام کنکور سراسری تجانس مدرک تحصیلی با گروه آزمایشی انتخابی الزامی نبوده و هر داوطلب با هر مدرک دیپلم می تواند در هر یک از گروه های آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان شرکت کند.

بنابراین به طور کلی می توان گفت آن دسته از فارغ التحصیلان رشته های کاردانش که دارای مدرک دیپلم بوده و یا تا شهریور ماه موفق به اخذ مدرک تحصیلی خود می گردند در صورت داشتن شرایط ثبت نام کنکور سراسری حق شرکت در کنکور رشته مورد علاقه خود را دارند. لازم به ذکر است که فارغ التحصیلان رشته های کاردانش باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی برای کنکور اقدام کنند تا بتوانند از تاثیر 50 درصد قطعی معدل سال دوزادهم گروه آزمایشی مورد نظر خود بهره مند گردند. 

آهااا تجربی هستین🥹🩷من انسانی 🤎🫠دعا کنین منم بیارم هوش و استعداد چه منبعی داشتین چیا کار میکردین؟ ...

درمورد قرائتی من یادم نمیاد چندبار خوندم اما فک کنم ۵ دور خوندم و بیشتر تست زدم من چون احساس میکردم یادم رفته چون خیلیییییی آیه و حدیث و اینا داشت و باید میدونستم مربوط به چیه سعی میکردم دوباره بخونم هرچقدر بیشتر تست بزنی بهتره (هرجارو می‌خوندم میرفتم تست های مربوط به اون رو می زدم که تو ذهنم بمونه)

دینی رو سال دهم یازدهم خونده بودم دوباره هم خوندم چندبار و بعد کلا تست زدم من دینی موقعی که توی کنکور بود و آزمون آزمایشی شرکت میکردم همیشه بالای ۸۰ میزدم اینجوری می‌خوندم که ی دور روزنامه وار می‌خوندم بعد فقط تست میزدم خیلی تاثیر داشت

ان شا الله میاری گلم❤️🌺کلا برای کنکور اختصاصی فرهنگیان از پکیج ماز استفاده کردم و خیلی تست زدم ی کت ...

ممنون گلم 😍🩷🫂

چه مهربونی 🐣❤️

درمورد قرائتی من یادم نمیاد چندبار خوندم اما فک کنم ۵ دور خوندم و بیشتر تست زدم من چون احساس میکردم ...

قربونت برم 😍🩷