بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فقط ی شغل میخواستم که استخدام بشم که فکر شغل مشغله ی ذهنی برام ایجاد نکنه الان میخوام ی مهارت پیدا کنم تو اون بهترین بشم چون معلمی آدم وقت اضافه داره خداروشکر
دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱
آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
دانشجو معلمم حقیقتش فعلا که راضیم😂البته برای ایندم هدف دارم ان شا الله بهشون برسم من فقط ی شغل میخو ...
شما چه رشته ای؟🥹
سال چند قبول شدین؟؟
دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱