2777
2789

کدومش قیمتاش مناسب تره؟ 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امام زاده حسن پاساژ کوثر

مدلاشم خوبه؟

پوشیده می خوام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برلن لباساش شیکتر و گرونتره

لباس زیاد شیک نمی خوام عروسی دخترخالمه لباس پوشیده می خوام

شانس بزنه گاهی کوچه برلن یهو یه مغازه کل اجناس رو تخفیف میزنه چیز مناسب با قیمت خوب گیرت میاد

گیر کردم نمی دونم کجا برم لباس پوشیده باشه قیمتشم مناسب

مدلاشم خوبه؟پوشیده می خوام

ببین یه سرچ بزن تو‌دیوار تهران

بنویس لباس مجلسی امام زاده حسن

منم پوشیده گرفتم

اکثرا پوشیده هستن

قیمتها هم عالی

مخصوصا اگه اندامت لاغر باشه

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

ببین یه سرچ بزن تو‌دیوار تهرانبنویس لباس مجلسی امام زاده حسنمنم پوشیده گرفتماکثرا پوشیده هستنقیمتها ...

لاغر که نیستم سایزم ۴۸

مرسی از راهنماییت