2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام منم نامادری ام بله رو درس خیلی حساسم و خیلی چیزای دیگه خونه باید قانون داشته باشه هر کی رییس با ...

درسته، اما اگه احیانا بچه ها به حرفتون گوش ندادن و قانونتون رو رعایت نکردن چیکار میکنید،

آیا تا حالا تنبیهشون کردید

درسته، اما اگه احیانا بچه ها به حرفتون گوش ندادن و قانونتون رو رعایت نکردن چیکار میکنید، آیا تا حالا ...

بله شدید تنبیه کردم یه پسره ۱۷ ساله س غذا بهش ندادم و باهاشم حرف نمیزنم تا ابد چون درس نمیخونه وتنبل 

نظرشمام محترمه

بله شدید تنبیه کردم یه پسره ۱۷ ساله س غذا بهش ندادم و باهاشم حرف نمیزنم تا ابد چون درس نمیخونه وتنبل

خوب بیشتر باهاش صحبت کن، چون بعضی ها نیاز به تذکر زیاد دارن تا حرف شنوی داشته باشن

خوب بیشتر باهاش صحبت کن، چون بعضی ها نیاز به تذکر زیاد دارن تا حرف شنوی داشته باشن

چهارساله تذکر میدم دعوا راه میندازم بدترشده که بهترنشده منم دیدم به حرفم گوش نمیده کلا حرف زدن وباهاش قطع کردم طوریکه فکرمیکنه تو خونه اضافه س کاش کمی درس میخوند به خدا ایقد دوسش میداشتم ایقد براش کیف میکردم مگه درس خوندن چه اشکالی داره

نظرشمام محترمه