2777
2789

بچها این داداشم خیلی مشکوک میزنه حس میکنم کراشم به داداشم گفته من خواهرتو دوس دارم چون یبار ۵ سال پیش رفتم بهش گفتم دوست دارم گفت حسی ندارم و اینا شاید الان فکر میکنه درستش اینه که به داداشم بگه راضیم کنه و اینا بعد کراشم داره صبر میکنه احتمالا داداشم بهش گفته صبر کن زوده حالا چرا انقد حسش میکنم بهتون میگم الان خب ،داداشم یدفعه دو سال پیش یهو از اتاقش اومد بیرون گفت تو الان چندسالته گفتم ۱۶ گفتم مگه چیه گفت هیچی لبخند زد و رفت بعداز اونموقع همیشه وقتی سرکاره بهم زنگ میزنه حالمو میپرسه منو بیشتر از اون خواهرم دوس داره کلا وقتی مریض بودم کلی راهکار میداد وقتی تو مشکل برخوردم و زار زار گریه میکردم اون آرومم میکنه کلی بهم انگیزه میده خلاصه خیلی هوامو داره واقعا یبار انگار عصبی بود سرکار بود سرش شلوغ بود من زنگ زدم بهش گفت ولم کن بابا خیلی ناراحت شدم حتی گریه😂🤦🏻‍♀️ قطع کرد بعداز یک ساعت زنگ زد عذرخواهی کرد و گفت مشتری داشتم اعصابم خورد بود ببخشید😂 کراشمم هرموقع بهش فکر میکنم میرم استوریشو چک میکنم دقیق چند دقیقه قبل گذاشته و هر بار خواستم فراموشش کنم فرداش یه اتفاقی میوفته یا میبینمش یا کلا استوری میزاره که معنی داره یا حرفی می‌شنوم باز دوباره علاقه ام برمیگرده نمیدونمممم چیکار کنم واقعا و اینکه یبار داشتم میرفتم جایی یهو دیدم اونم اومده بیرون پیش در خونشون بود منو نگاه می‌کرد بعد مثلا مامانش و خواهرش اینا خیلی منو دوس دارن تا اسمش میاد نگام میکنن یبار خاله کراشم هم به خواهرم گفته که اگه قسمت باشن مال هم میشن حس میکنم یچیزی اینجا مشکوکه واقعا انگار همه خبر دارن بجز خودم😐🤦🏻‍♀️حالا بگین ببینم درسته حدسم؟چیکارررر کنممم😢🤦🏻‍♀️😂

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طولانی بود نخوندم شرمندهفقط میدونم ۱۶ سالتهبچه ای فکر درست باش ازدواج فرار نمیکنه

ن ازدواج که زودههه من میگم ۲۵ خوبه ولی اگه درخواست چیزی داد چند سال باهم حرف بزنیم همو بشناسیم 

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
بنظرم همش توهم ذهن خودته

شاید ولی واقعا حسم قویه هرموقع حس کردم درست دراومده😕😢

و ۱۳ سالگی ب کراشش گفته دوست دارم😐

خودمم پشیمونم بابا بچه بودم نمی‌فهمیدم 😑😐😂

ن ازدواج که زودههه من میگم ۲۵ خوبه ولی اگه درخواست چیزی داد چند سال باهم حرف بزنیم همو بشناسیم

حالا شاید از تو خوشش نمیاد

فقط فکر میکنی ک دوست داره

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

داداشت باهات مهربونی چه ربطی به کراشت داره🫥

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
حالا شاید از تو خوشش نمیادفقط فکر میکنی ک دوست داره

از رفتارش مشخصه واقعا وقتی میرم خونشون