2777
2789
چهارساله تذکر میدم دعوا راه میندازم بدترشده که بهترنشده منم دیدم به حرفم گوش نمیده کلا حرف زدن وباها ...

اشکال نداره شما بزرگترید شما ببخشیدش شاید به چیز دیگه ای علاقه داره

اشکال نداره شما بزرگترید شما ببخشیدش شاید به چیز دیگه ای علاقه داره

به هیچی علاقه نداره بهش میگفتم تو آینده میخوای میگفت نمیخام گفتم پس میخوای وبال گردن من باشی اونم با کمال پر رویی میگفت نه سرمیزارم میرم بیابون به جای اینکه بگه تکلیفش با خودش چیه 

نظرشمام محترمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به هیچی علاقه نداره بهش میگفتم تو آینده میخوای میگفت نمیخام گفتم پس میخوای وبال گردن من باشی اونم با ...

درسته اون بچست شاید عقلش نرسه، شما الان مادر اون هستید ببخشیدش و باهاش دوست بشید،  یه جوری باهاش صحبت و رفتار  کنید که اونم حس ارزشمندی و مهم بودن بگیره  و شما بهش احساس ارزشمندی بدین این جوری فکر و  رفتار اونم عوض میشه 

درسته اون بچست شاید عقلش نرسه، شما الان مادر اون هستید ببخشیدش و باهاش دوست بشید، یه جوری باهاش صحب ...

دیگه فایده نداره هرچقد محبت کردم آقا برداشت اشتباه میکرد بهش میگفتم بیا غذا بخور نمیخورد ومیرفت سوسیس میخرید میخورد یعنی من میگفتم روزه اون لج میکرد که شبه اخرش کاری کردم احساس میکنه هیچ کسی به وجودش نیاز نداره خودم میرم نون میخرم تا اون بدونه که وجودش قد یه نون خریدن هم مهم نیست 

نظرشمام محترمه

دیگه فایده نداره هرچقد محبت کردم آقا برداشت اشتباه میکرد بهش میگفتم بیا غذا بخور نمیخورد ومیرفت سوسی ...

خوب لج کردنش ناشی از سن بلوغش بوده و تا حدودی از نحوه برخودهای دیگران با او و اینکه چجوری قبلا تربیت شده 

خوب لج کردنش ناشی از سن بلوغش بوده و تا حدودی از نحوه برخودهای دیگران با او و اینکه چجوری قبلا تربیت ...

به هر صورت من موظف نیستم بچه مردم وناز کنم بره پیش مادرش به من ربطی نداره یا بیاد باباشو بغل کنه واز باباش انتظار داشته باشه نه از من 

نظرشمام محترمه

دیگه فایده نداره هرچقد محبت کردم آقا برداشت اشتباه میکرد بهش میگفتم بیا غذا بخور نمیخورد ومیرفت سوسی ...

و احتمالا شما بتونید دوباره کاری کنید که احساس ارزش کنه مثلا دوتایی بشینید با هم صحبت کنید بگو  بیا گذشته رو بزاریم کنار هر چی بوده تموم شده از این به بعد مثل دو تا دوست باشیم برا هم به حرف همدیگه گوش بدیم با هم مشورت کنیم و ... 

به هر صورت من موظف نیستم بچه مردم وناز کنم بره پیش مادرش به من ربطی نداره یا بیاد باباشو بغل کنه واز ...

درسته بحث وظیفه نیست، بحث لطف شماست اینکه شاید لطف و کمک و گذشت شما بتونه آینده یکی رو درست کنه 

بی فایده س کلا پسرا موجودات چندشی هستن

عزیزم من و برادرم هم با نامادری م هستیم برادر م همسن پسر شماس به شدت لجوجه به خاطر سن شونه ازتون استدعا دارم در رفتار تون باهاش تجدید نظر کنید چون اگه الان سرکوفت بخوره و حس اضافی بودن بگیره ممکنه بعدا به اعتیاد و هزار جور راه ناجور کشیده بشه نهایتش اینه درس نخونه بره دنبال کار ازاد مطمئن باشید اون وبال شما نیس اونم فرزند اون خونه س 

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
اگه زاویه دیدتون و نوع نگاهتون رو تغییر بدید شاید بی فایده نباشه

کاش نمیومدم تاپیکت

چون خودمم داداش همسن پسر ایشون دارم وقتی میگه اینجوری برخورد میکنم که فکر کنه اضافیه قلبمو چنگ میزنی انگار به خدا نامادری من جوری ناز داداشمو می کشه با لجش راه میاد میگه سن بلوغشه راستم میگه پسر خیلی حساس تر از دختره

کاش نمیومدم تاپیکتچون خودمم داداش همسن پسر ایشون دارم وقتی میگه اینجوری برخورد میکنم که فکر کنه اضاف ...

بله حق با شماست سن بلوغ باعث میشه که بچه ها یه رفتارهایی انجام بدن که شاید از نظر دیگران متعارف نیست در صورتی که این ناشی از ذات بلوغه 

به هر صورت من موظف نیستم بچه مردم وناز کنم بره پیش مادرش به من ربطی نداره یا بیاد باباشو بغل کنه واز ...

بچه مردم؟ خانم شما رفتی تو اون خونه نقش مادرشو تقریبا داری

از خدا نمیترسی 

ببین یه روزی کارما بد میزاره تو دامنت تو دامن خودت نزاره تو دامن بچه ت میزاره از دل شکسته و بی کسی اون بچه بترس خیلیم بترس این بچه ها بی کس نیستن کس شون خانم فاطمه زهراس از اینکه اه شون دامن تو بگیره بترس 

توی خونه خودش بهش حس اضافی بودن میدی؟ بعد میگی خونه رئییس میخواد و ارامش؟ اخرم میگی بچه مردم 

من فقط از خدا میخوام به راه راست هدایتت کنه ولی به خودت بیا قبل اینکه خیلی دیر بشه اون بچه چه درس بخونه چه نه اخر دودش تو چشم خودش میره اما تویی که باهاش اینجوری رفتار میکنی خوب در انتظارت نیس

بچه مردم؟ خانم شما رفتی تو اون خونه نقش مادرشو تقریبا داریاز خدا نمیترسی ببین یه روزی کارما بد میزار ...

شما احتمالا خودت از همونایی بچه تو جا گذاشتی وانتظار داری دیگران برای بچه ای که خودتم دوسش نداری مادری کنن اینا مادر خودشون نمیخادشون من که نسبتی باهاش ندآرم درضمن بچه ۵ ساله نیستش ۱۷ سالشه گور پدرش به من چه که مادرش دنبال پسرا رفته میخواست نره وبشینه برای بچه ش مادری کنه

نظرشمام محترمه