2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله هروقت دل آشوب بودم ازش خواستم که دلمو اروم کنه کمکم کرده اسمشم قلبمو اروم میکنه 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من عقیده مثل بعضیا انقدر شدید ندارمولی قبولشون دارمسیزده سال پیش وقتی ده سالم بود قرار بود با فامیلا ...

ای جان 😍از امام رضا بخاه عشقمو بم بده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

قبولشون دارم 

میدونم صدامو میشنون 

ولی حاجتمو بهم نداده 

در واقع دلیلش اینه که خدا اجازه نداده...

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
دعا کم حلقه م پیدا شه

ان شاء الله ب زودی حلقت پیدا شه

سه بار یسشتیر رو با بدن پاک وضو گرفته رو به قبله بدون حرف زدن یاخوردن چیزی با معنی بخون بعدش دعاکن

دعات مستجاب میشه

بعدمیبینی چق سریع حلقت پیدامیشه

از راه دور مامانمو که شیشه تو گلوش بود تلفنی جواب داد😭😭😭 دورش بگردم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بله زیاد حاجت گرفتم...

و واضح ترینش برام بارداری پسرم بود که بعد از مدت ها بچه دار نشدن با لطف امام رضا خدا به ما توجه کرد

آنقدر از ته دل ازش میخواستم و اشک می‌ریختم از سر درموندگی که هرکی تو حرم منو میدید میگفت برای ما هم دعا کن منم به حال خودم زار میزدم .وقتی برگشتم ماه بعدش باردار بودم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بله

تاسوعا عاشورا رفتم حرم امام رضا جانم. از آقا امام رضا و آقا امام حسین خواستم از خدا بخوان بچه دار شم. ماه بعدش باردار شدم. بعد از کلللی انتظار. خداروشکر. ان شاءالله شما هم حاجت روا بشی دوست عزیز. و قطعا اگر شرایطشرو نداری بری مشهد، از هرجایی که باشی صداتو میشنوه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

دکتر زنان بهم گفت ۳۵ درصد با آی وی اف احتمال بارداری برای من هست دلم شکسته بود هیچ کس هم نمیدونست شوهرم بلیط گرفت و گفت میریم پیش دکتر دکترا خنده ام گرفت از حرفش 

وقتی رفتم تو حرم وایسادیم پیش هم یک شب برفی بود زدیم زیر گریه و گفتیم تو را به پهلوی شکسته مادرت حضرت زهرا و جوادت که برات ارزشمنده از اینجا رفتیم دست پر برگردیم 

وقتی برگشتیم من پریود نشدم و بی بی چکم مثبت شد . 

جوجه مامان یک گل پسره که الان ۴ سالشه 

از خدا میخوام در این ماه رجب همه شما دوستان رو حاجت روا کنه ان شاالله.

عشقمه...کربلامو بهم داد

کربلا چشمم به حرم افتاد گفتم امام رضا خونت آباد...

یاد این مداحیه افتادم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من عقیده مثل بعضیا انقدر شدید ندارمولی قبولشون دارمسیزده سال پیش وقتی ده سالم بود قرار بود با فامیلا ...

🥹🥹🥹🥹

دلم از این معجزه ها میخواد

نمیدونم چرا تا الان درمورد یکی از خواسته هام حاجت روا نشدم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸