2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد☹️🥲

62 بازدید | 4 پست

دلم‌ گرفته جایی روندارم اینجامینویسم یکم حالم بهتربشه

مامانم از بچگی هرچی میشه فحش میده و نفرین میکنه مثلا ۵ سالم بود میگفت چوب تو ک.ونت میکنم و.. از همون اول برا همه چی منت میزاره حتی واسه ناهار و شام هم منت میزاره ولی وقتی میریم خونه خالم همه چی رو جمع میکنه میبره میده به اونا و براشون غذا درست میکنه میفرسته 

امروز کتابم گم شده بودگفتم کتابمو ندیدی گفت نه بعد شروع کرد ب فحش دادن میگفت قـ‌هبه شدی جـ‌نده ای ۱۸ سالته رو دستم موندی و.. منم عصبی شدم گفتم جـ‌نده خواهرته ک هر روز خونه مردمه بعدشم باز اومد منت گذاشت🫤 خودم میدونم رفتارم بد بود ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم هرروز بابام از یطرف فحش میده سرکوفت میزنه سرزنش میکنه مامانم از یطرف بی دلیل فحش میده و دعوام میکنه ۵ ساله با هیچکس تو خونه حرف نمیزنم دیگع متنفرم از همشون از خودمم متنفرم کاش زودتر بمیرم:((

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

وادارش کن با هم برید مشاوره اول خودت برو بعد مادرت

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

وادارش کن با هم برید مشاوره اول خودت برو بعد مادرت

پول نمیدن برا این چیزا 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پول نمیدن برا این چیزا

ای بابا خواهر و برادر بزرگتر نداری ؟ با یه فرد عاقل حداقل مشورت کن

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

ای بابا خواهر و برادر بزرگتر نداری ؟ با یه فرد عاقل حداقل مشورت کن

اوناهم روانی شدن 

هر دوتاشن رفتن ی شهر دیگه میمونن