2777
2789

بابا من ی محل رفتم اونورتر

بهش گفتم میرم با دوستم بیرون میام بهت پیام میدم

نگفتم میرم ی محل دیگه

اونم رفیقاش بهش امار دادن اومد کلی بهم توهین کرد با ابجیمم درگیر شد ی سیلی ب ابجیم زد

بعد کات کرد تهدیدمم کرد

نذاشت توضیح بدم

اینم بگم هیچی نداره نه کار نه قیافه نه چیزی صدبار خیانت کرد بخشیدمش لیاقت نداره

چیکار کنم حالم بد

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون موقع نباید میبخشیدی 

چ بی جنبه 

همون بهتر ک جدا شدددد 

ناراحت نباشیاااا بخاطر همچین کسی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

هیچی فقط خوشحال باش از دستش راحت شدی

کاری که خودت باید میکردی رو اون کرد

چرا برا خودت ارزش قائل نیستی عزیزم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اینا رو جدی جدی از کجا پیدا میکنید؟

زده توی گوش خواهرت!

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

زده تو گوش خواهرت اومدی نظر میخای ؟ 

تاپیکت دروغه متاسفانه 

من اگه دوست پسرم میزد تو گوش خواهرم پسره رو تا از صد ناحیه جر ندم ول نمیکنم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

عزیزم توی کله ات عقل داری؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️