2777
2789
عنوان

حسادت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم این راهش نیست موقع عقد اولاش اومدم باهاش مقابله کنم هر چی میگفتم اون بدتر مقاومت میکرد دیگ هیچ ...

اصلا راهش مقابله به مثل یا دعوا راه انداختن نیست این روش رو همه مردا جواب نمیده خیلی اعتنا نکن کار خودتو بکن ومنتظر عکس العمل اون بمون

بنظرم این راهش نیست موقع عقد اولاش اومدم باهاش مقابله کنم هر چی میگفتم اون بدتر مقاومت میکرد دیگ هیچ ...

هر کی بر حسب تجربه خودش میگه قطعا شما قلق شوهرتو میدونی..شوهر من ادمیه تا قشنگ حالیش نکنم که من میگیرم تو دلیل فلان رفتارت چیه و خودتو جمع کن به رفتارهای گهر بارش ادامه میده ولی وقتی میگم با اینکه کتمان میکنه ولی خودشو جمع میکنه بخصوص اگه حرفو الکی مثلا بگم فلان دوستم گفته..خونواده نه ها اسم اونا رو نمیارم هر چی میخوام بگم میگم مثلا برای سارا تعریف کردم اون اینو گفته...مثلا میگم دیشب شام نیومدی خونه مامانم به سارا گفتم سارا گفت شوهرت حسوده

اصلا راهش مقابله به مثل یا دعوا راه انداختن نیست این روش رو همه مردا جواب نمیده خیلی اعتنا نکن کار خ ...

کار خودمو بکنم یعنی اون میگه خونه خواهرت نرو حواست باشه و این حرفا بهش کاری نداشته باشم و کار خودمو انجام بدم ؟ 

دقیقا مقابله به مثل و دعوا اینا قبلا بوده 😐☹️ 

خواهر شوهرمم آدم خوبیه ولی چون شوهرم ارتباط منو با خانوادم خراب کرده رغبتی ندارم با خواهر شوهرمم بگردم با اینکه باهاش مشکلی ندارم

هر کی بر حسب تجربه خودش میگه قطعا شما قلق شوهرتو میدونی..شوهر من ادمیه تا قشنگ حالیش نکنم که من میگی ...

چند وقته ازدواج کردین؟ من هنوز برام سخته بفهمم چیکار کنم شاید چون بی تجربم

من ده سال بیشتره این مشکلات اول کار هست کم میشه به مرور

الان خواهرم میخواد بره مسافرت ما هم می‌خوایم بریم ولی من ترجیح میدم با هم نریم چون شوهرم میاد ازشون ایراد پیدا می‌کنه و به من میگه اعصابمو بهم می‌ریزه 

بنظرت تصمیم من درسته ؟

کار خودمو بکنم یعنی اون میگه خونه خواهرت نرو حواست باشه و این حرفا بهش کاری نداشته باشم و کار خودمو ...

خب به نظر من مقابله به مثل نکن وقتی با خواهرش اوکی هستی واز معاشرت باهاش لذت میبری چرا خودتو محروم میکنی چرا خودتو تنبیه میکنی چون اون تو رو درباره خواهرت منع میکنه تو هم با خواهرش رفت وآمد نمیکنی باز فشار روت بیشتر میشه کم کم افسرده میشی .اینکه گفتم اعتنا نکن نمیدونستم همسرت واضح اصرار داره رفت وآمد نکنی با خواهرت فکر کردم در حد پیشنهاد بوده .قشنگ با آرامش و منطقی بهش بگو دختر خاله یا دختر داییم که نیست خواهرمه نمیتونم ترکش کنم .نهایتا نخواست اون نیاد.

الان خواهرم میخواد بره مسافرت ما هم می‌خوایم بریم ولی من ترجیح میدم با هم نریم چون شوهرم میاد ازشون ...

تو مسافرت حال عادی هم حرف و‌حدیث پیش میاد نرو ولی به شوهرت بگو بخاطر تو نمیرم افکارت و حرفات البته این نظر منه

الان خواهرم میخواد بره مسافرت ما هم می‌خوایم بریم ولی من ترجیح میدم با هم نریم چون شوهرم میاد ازشون ...

عزیزم اول ازدواج یه کم ازین حساسیتا عادیه مثلا ما گفتیم رفت وآمد کن دیگه در حد مسافرت رفتن خب کوتاه بیا شما حساسش نکن بیشتر رو خواهرت.نهایتا اون حق داره بگه دوست ندارم باهاشون راحت نیستم که بیام مسافرت.شما اول با صبوری وبا احتیاط مشکل اولو حل کن تا بعد

از خواهرتم کمک بخواه که یه کم بیشتر تحویلش بگیره ولی نه خیلی زیاد.که بدعادت بشه .اما مسافرت فرق داره .زندگی مشترکت اولویت اولته .باید برا حفظ آرامشتون تلاش کنی فعلا در حد رابطه عادی اوکی بشه کافیه