2777
2789
عنوان

شعر عاشقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 64 پست
مآئیم که تا مهر تو آموخته ایم چشم از همه خوبان جهان دوخته ایم

عقل،عقل من است و فکر تویی

قلب،قلب من است و نبض تویی

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو نفس نفس بر این دل هوسی دگر گماریچه خوش است این صبوری چه کنم نمی‌گذاری

ز عشقت بند بند این دل دیوانه می لرزد

خرابم میکنی اما خرابی با تو می ارزد

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

به هر چیزی، که آسیبی، کنی، آن چیز، جان گیرد...چنان گردد ، که از عشقش ، بخیزد صد پریشانی:)

دوستت دارم

چرا که تو آغاز روح منی و پایانش

و دوستت خواهم داشت تا به ابد

ادامه بدیم یا تمومش کنیم؟😂

یه چند تایی مونده ادامه بدیم خخ وقتی ته کشید میگم

باشهنیست نشان زندگی تا نرسید نشان تو

من نگاه از مردم این شهر می دزدم ولی

آنکه سیری ندارم از تماشایش تویی

من نگاه از مردم این شهر می دزدم ولیآنکه سیری ندارم از تماشایش تویی

شب ز نورِ ماه، روی خویش را بیند سپید

من شبم تو ماهِ من بر آسمان بی‌ من مرو

دیگرانت عشق می‌خوانند و من سلطانِ عشق

ای تو بالاتر ز وهمِ این و آن بی‌ من مرو

همینی که میگی دلتنگشم دلتنگ

هنوز گیج منگم نمیدونم چی شد چرا شد

یه لحظه طوفان آمد و زندگی منو برد