2777
2789
عنوان

دیروز موقع برگشت از سر کار تصادف کردیم😐😐😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 29 پست

خوشبحالت...ما در رختخواب گرم و نرم باید ی عالمه پهلو پهلو بشیم..بعد تو در شرایط سخت خابت میبره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم بچه بودم نصف شب تو ساختمون ما دزد اومده نگو پلیس اومده بود همه جمع شده بودن تو حیاط و راه پله ها من تازه ظهرش از مدرسه اومده بودم مامانم برام تعریف کرد.چقدر دوست دارم دوباره خوابم اونجوری بشه

دقیقا منم با دختر داییم خوابیده بودم همینو گفت

یه بارش تو ایوون خوابیده بودیم صب بیدار شدیم فهمیدیم از زیر زمین یه چیز با ارزش بردن ،بعد خواهرم گفت عه من دیدم یکی پرید تو حیاطاا ولی خوابم برد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خواهر من نیستی تو؟نصف شب بیدارش کردم گفتم از پشت بوم صدا میاد ،گفت خودت رو بزن به خواب بیان هر چی می ...

دایی خدا بیامرز من یه بار خونه خواب بوده، دزد اومده خونه قالي رو برداشته داشته می‌برده همسایه ها دیدن گرفتنش بعد زنگ زدن پلیس اومده، پلیس رفته بالاسر داییم بیدارش کرده که پاشو دزد اومده خونت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فک کن با اون همه سرو صدا آخ نگفته😅😅😅😅

وای جرررررر 😂

به خدااا،اصلا به چیز عجیب و غریبیه ،تصور کن باهاش میری مسافرت سوار ماشین که میشه میخوابه تا وقتی برسیم به زور از ماشین میندازیمش پایین

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
دایی خدا بیامرز من یه بار خونه خواب بوده، دزد اومده خونه قالي رو برداشته داشته می‌برده همسایه ها دید ...

عاشقت شدم اسی😂😂

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))