2777
2789
عنوان

دوستم آنفالو کرد منو بیاین

24 بازدید | 3 پست

یه عکسی گذاشته بود گفتم به به چه خوشگل شدی از رنگ رژش خوشم اومد گفتم میشه اسم و شماره مدرکشو بدی بعد دیده بعد آنفالو کرده😂😂

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
چرا؟

همونو بگو نمدونم

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره