2777
2789
عنوان

کیا با حس کم و آدم خوب ازدواج کردن

255 بازدید | 37 پست

اینکه حس و کشش عاطفی و فیزیکی به طرف مقابل نباشه یا کم باشه( و اینکه علت ش چی بود؟) 

اما آدم خوبی باشه و بقیه موارد در حد قابل قبول باشه 

نتیجه ش چی شد؟ 

واقعا و از ته دلتون بگید که الان راضی اید یا نه؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابطه اشنایی و تا۶ماه زیرنظر مشاور ادامه بده

بدون حس ازدواج کنی خیلی شایدجالب نباشه...

چون بعدمحرمیت بالآخره اون کشش ایجاد میشه

خدا تو فطرت ادم گذاشته

ولی خوب بشناسش

شاید چون نمیشناسیش حسی نداری

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
رابطه اشنایی و تا۶ماه زیرنظر مشاور ادامه بده بدون حس ازدواج کنی خیلی شایدجالب نباشه...چون بعدمحرمیت ...

ادامه دادم، از 6 ماه م گذشته، 7 ماهه 

والا جالب که نیس، خیلی م بی روح و دوست نداشتنیِ، بخدا که حق مون نیس اینجوری و مردد بشینم پا سفره عقد، کدوم دختری دلش همچین ازدواجی و میخواد؟ 

اگه نشد چی؟ اونوقت چیکار کنیم؟ 

میشناسمش، خوب م هست، شخصیت ساده ای م داره شناخت ش خیلی سخت نیس، ولی خب برا من جذاب نیس 

من با عشق ازدواج نکردم و خواستگار بود که اونطوریم که میخواستم نبود اولش یعنی کاملا معمولی آرام و ساکت بود که خوب من اینطوری نیستم ولی الان کاملا راضیم و خواستگارای سابقمو که میبینم خیلی از انتخابم راضی تر میشم آدم شیطون و اجتماعی احتمال خیانتش بالاست و همینطور آدم آروم تو زندگی خیلی به آدم آرامش میده و با احترام برخورد می‌کنه تو اکثر مواردی که دیدم