2777
2789
عنوان

بلاخره منم مامان شدم❤️🫶

308 بازدید | 32 پست

الهی به حق حضرت فاطمه زهرا هر کی منتظر خدا دامنشو سبز کنه ❤️🥹

امروز بی بی چکم مثبت شد و من برای چند لحظه از ذوق مردم 🫶❤️

با حساب دوستای نی نی سایت من الان ۵هفته هستم 

خانومای با تجربه چیکارا کنم برای سلامتی نی نی و خودم؟

ممنونم از راهنماییتون ماچ بهتون

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم .اولین تاپیک های من در مورد مراقب بارداری هست . خواستی برو بخون 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

ای خدا جان مبارک باشه ،منم مامان شدم تازگیا واقعاً هرکس که چشم انتظاره خدا بهش بده و این حس قشنگو تجربه کنن،ولی چهار هفته رفتمو قلبش تشکیل نشده برام دعا کن قلب بچم بزنه خیلی خیلی نگرانم

وای عزیزم برات خوشحال شدم مبارک باشه انشالله زودتر صحیح و سالم بیاد تو بغلتون 🍒💌🌸🌈

ممنونم عزیزم قربونت برم 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

ای خدا جان مبارک باشه ،منم مامان شدم تازگیا واقعاً هرکس که چشم انتظاره خدا بهش بده و این حس قشنگو تج ...

گلم چهار هفته خیلی زوده باید ۸هفته بری انشالله اون موقع صدای قلبشو میشنوی

تغذیه سالم داشته باش عزیزم 

حتما با یه دکتر مشورت کن 

چیزای سنگین زیاد بلند نکن 

استراحت زیاد بکن 

مراقب باش ویروس جدید اومده مریض نشی گلم 

زیاد استرس نداشته باش

میوه زیاد بخور با ابمیوه بچت خوش غذا میشه 

زیاد به نودت برس و کارایی که خوشحالت میکنه بکن اون موقع اونم خوشحال میشه 

در معرض سی. گار و دود قرار نگیر

🥺🥺🥺🥺🥺😭😭🫂🫂🫂🫂🫂🎀مبارکت باشهقپل بده واسش مادر خوبی باشی و اذیتش نکنی

مرسی خوشگلم حتما همینجا قول میدم