2777
2789
عنوان

بلاخره منم مامان شدم❤️🫶

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست
ای خدا جان مبارک باشه ،منم مامان شدم تازگیا واقعاً هرکس که چشم انتظاره خدا بهش بده و این حس قشنگو تج ...

خیلی زود رفتی خوبببببب اصلا نگران نباش انشاالله قلبش هم میزنه مبارکت باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کنه ،ولی خیلی حس قشنگیه و خیلی خوبه قربون عظمت خدا برم من

بهترین حس دنیاست بخدا رو دستش نبوده

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

بهترین حس دنیاست بخدا رو دستش نبوده

ازته دلم برا اون کسایی که انتظار مادر شدن دارن دعا میکنم خدا بهتون عطا کنه بعد نمازم و هر روز که یادش میوفتم دعام همینه الهی خدا خیچکسیو از نعمت مادر شدن دریغ نکنه

منی که کلی انتظار کشیدم میفهممت خدا برات نگه داره به سلامت بغل بگیریش

ممنونم،عزیزم ،اره خیلی چشم انتظار بودم ،و چقدرمیترسیدم که مادرنشم ولی شدم خداروشکر

ازته دلم برا اون کسایی که انتظار مادر شدن دارن دعا میکنم خدا بهتون عطا کنه بعد نمازم و هر روز که یاد ...

بخدا منم همون لحظه برای تمام خانومای چشم انتظار دعا کردم 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

ای جاااااانم 

عزززززیزم 

قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون

واسه خواهر منم دعا کن❤️

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ای جاااااانم عزززززیزم قدمش پر از خیر و برکت باشه براتونواسه خواهر منم دعا کن❤️

انشالله ممنونم عزیزم

انشالله به زودی زود خاله میشی به حق حضرت فاطمه 

منم یک روز همچین تایپیکی میزنم به زودی 😙انشالله سالم بیاد بغلت برای منم دعا کن منم مثل امضات

من به زودی بارداری سالمی رو تجربه خواهم کرد🤰😍هرچی خدا بخاد خدا که بد نمیخاد🤗یاربی

انشالله ممنونم عزیزمانشالله به زودی زود خاله میشی به حق حضرت فاطمه

انشالله 

به حق نفسای اون فندقت 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
منم یک روز همچین تایپیکی میزنم به زودی 😙انشالله سالم بیاد بغلت برای منم دعا کن منم مثل امضات

به زودی میایی خبر میدی خوشگلم

برات دعا میکنم عزیزم