2777
2789
عنوان

خانما چند سال بعد عروسی بچه دار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۴ ماهه عروسی کردم کلا خیال بچه دار شدن نداریم

منم اصلا به بچه دار شدن فک نمیکنم کلا تو خونه  تا الان راجبش حتی حرف نزدیم با شوهرم ، چون شرایطمون جوری اثلا حرفشم نمی‌زنیم 

فقط نگرانیم به خاطر اینکه که میگن بد چند سال دیگه نمیتونی بچه بیاری

بنام خدا در کسری از ثانیه سال اول ک تمام شد باردار شدم.

بنظرم صبر کن 

بابا چهارتا سفر برو 

گردش تفریح 

نسل ما خنگ بود شما چرا اخه 

الان بیاری دهنتو سرویس میکنن دومی 

تا بجنبی ب خودت ۳۰ سالت شده  با دوتا بچه نه سفر لاکچری نه تفریح با دل خوش پوستت شل میشه ابروهات کم میشه

بدنت تغییر فرم میده 

ی باشگاه حسرت میشه بری 

۶ ساله ازدواج کردیم 

وضع مالی مون هم خوبه 

ولی فعلا قصد بچه دار شدن ندارم 

فعلا هدف های بزرگ تری دارم 

اطرافیان هم برام مهم نیستن 🫤😁 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

پنج ساله ازدواج کردم و تا سی سالگی هم نمیخوام. مشکل مالی یا مسئله خاصی ندارم فقط حس میکنم نه شرایط کلی برای بچه دار شدن خوبه نه خودم از لحاظ شخصیتی و روانی آمادگیش رو دارم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
۶ ساله ازدواج کردیم وضع مالی مون هم خوبه ولی فعلا قصد بچه دار شدن ندارم فعلا هدف های بزرگ تری دارم ...

خوبه شوهرت بچه نمیخواد چند سالتونه شماو همسرتون اگه دوستداشتی بگی

ول کن عزیزم بچه دار شدن مساله ای نیست که شما بخوای نظر بقیه رو توش دخیل کنی. الان انقد علم پیشرفت کرده که خانوم ها بالای ۴۰ سالگی هم بچه های کاملا سالم دنیا میارن

اصلا هم نمیشه خودتو با بقیه مقایسه کنی. بهترین زمان برای بچه دار شدم زمانیه که خودتون و همسرتون آمادگیش رو داشته باشید.

همون آدم هایی که الان به شما میگن چرا بچه نمیذاری اگر خدایی نکرده بعدا شما به مشکلی بربخوری میتونن برات حلش کنن؟