2777
2789

من  دوسال پيش72 کيلو بودم با قد 160 رژيم گرفتم طي 6 ماه اومدم رو 57 56بعد ديگه تا الان همون 57 موندم بعد يهو وزنم اضافه شد رفتم تا 59 60 الانم هرکاري ميکنم پايين نميام اصلا نميدونم دليلش چيه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازمایش بده شاید مشکل داخلی باشه منم همینطوری بودم یه دفعه چاق شدم و هرررکاری کردم کم نشدم ازمایش داد ...

اگه تنبلي تخمدان داشته باشم عمل ميخواد يا با دارو حل ميشه

اگه تنبلي تخمدان داشته باشم عمل ميخواد يا با دارو حل ميشه

اول برو دکتر شاید برای شما تنبلی نباشه مثلا مشکل تیروئید هم میتونه باعث چاقی بشه و خیلی چیزای دیگه 

نه تنبلی تا جایی که دکترم بهم گفته با دارو و اصلاح سبک زندگی خوب میشه

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

اول برو دکتر شاید برای شما تنبلی نباشه مثلا مشکل تیروئید هم میتونه باعث چاقی بشه و خیلی چیزای دیگه ن ...

اخه من چند سال پيش رفتم دکتر تخمدان پلي کيستيک داشتم بعد دارو بهم داد اون دارو ها رو نخوردم الان خيلي ميترسم تنبلي تخمدان داشته باشم 

اخه من چند سال پيش رفتم دکتر تخمدان پلي کيستيک داشتم بعد دارو بهم داد اون دارو ها رو نخوردم الان خيل ...

فکر کنم جفتش یکیه اگه لاغر نمیشی احتمالا به خاطره خودشه 😑😑

منم واقعا میترسم ولی چاره ای نیست انگار همه میگن اگه هر روز پیاده روی کنی و فست فود و نوشابه نخوری خوب میشه

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))