2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای درمان قهوهای و قرمز چه باید کرد

اگه دیگه جوش نمیزنی aha۱۰درصد. باید شروع کنی با هفته ای ۲ شب بعد از ۱ماه استفاده میتونی ۱روز درمیون استفاده کنی aha درمان امنیه ( برون ریزی داره تا یه مدت احتمالا جوش میزنی و این محصول رو روی جوش نزن جاهایی که لک داره فقط) اگه جواب نده زیر نظر متخصص پوست باید ضدلک مصرف کنید

اگه دیگه جوش نمیزنی aha۱۰درصد. باید شروع کنی با هفته ای ۲ شب بعد از ۱ماه استفاده میتونی ۱روز درمیون ...

ممنون

اگه با درصد بالاتر استفاده کنم میتونه زودتر جواب بده؟!

بعد میگم با این ۱۰ درصد چند ماهه میشه نتیجه گرفت؟

ممنوناگه با درصد بالاتر استفاده کنم میتونه زودتر جواب بده؟!بعد میگم با این ۱۰ درصد چند ماهه میشه نتی ...

برای شروع باید از دوز پایین استفاده کرد، بستگی به واکنش پوستتون داره ولی اگه یه تیوپ هیچ نتیجه ای نداد باید زیرنظر متخصص درمان دیگه ای انجام بدید