2777
2789

من همسرم کل زندگیش فروخت تا تونستیم خونه بخریم 

بعد خالم گفت وای معلوم نیست پسر 27 ساله پول از کجا آورده خریده😑😑😑😑😑 حتی امد خونمون به شوهرم گفت چطور تونستی بخری 🫤🫤🫤 پول از کجا آوردی 

بعد ماشین مون فروختیم و یه زنجیر و انگشتر طلا شوهرم هم فروختیم تونستیم با رفیقش یه باشگاه بزنن باشگاه هم اجارس و شکر خدا ❤️ رفت همه جا گفته آره پسر مرغ تو یخچالش باباش و بابای نازنین براش میخرن🫤💔

حالا فردا شب همه خاله هام و دایی هام دعوت کردیم بجز ایشون شوهرمم کلا همیشه میگه هرکار که میدونی باعث آرامشت میشه انجام بده میدونی خوشت نمیاد دعوتش نکن 

بعد حالا اون خاله هام زنگ ایشون زدن که آره ما فردا شب فلان جا دعوتیم 

🫤بعد اون خانمم زنگ زده گلگلی کرده مامانمم گفته خب من میخواستم زنگت بزنم بیای🫤😅😂 اونم گفته نه شماها دیشب به همه زنگ زدید الا من بعد ما رو بلاک کرده 

مامانم هم از ساعت 11 هی زنگ من میزنه و دعوام میکن🫤 واقعا آب شدم جلوی شوهرم 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

خوب کردی دعوتش نکردی..

به مامانتم بگو مهمونی خونه ماست من و شوهرم تصمیم می گیریم کی بیاد کی نیاد

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب کردی دعوتش نکردی..به مامانتم بگو مهمونی خونه ماست من و شوهرم تصمیم می گیریم کی بیاد کی نیاد

دقیقا شوهرم میگه هرکس میبینی خوشت نمیاد اصلا لازم نیست ببینیش مامانم میگه نه حالا شوهرت میگه این دختر با خالش هم مشکل داره

اهمیت نده و شاکر خدا رو باش هیچکس از پیشرفت کسی خوشحال نمیشه منم وقتی خونه خریدم پارسال به جز چند نف ...

دختر خودش از من 5 سال کوچیک تر بعد دخترش شوهر داده به یع پسر 30 ساله پسر هم یجورایی هیچی نداره واقعا تو روی همه میگه اینا هیچی ندارن همش باباشون میخر۷

ول کن بابا منم نامزدم همین ۲۷ سالشه با سرمایه خودش پولدار شده و تو کار ساخت و سازه

همه فامیلای من میگن لابد دزده و .. 

من که کلا قطع رابطه کردم میخواد هرکی باشه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ول کن بابا منم نامزدم همین ۲۷ سالشه با سرمایه خودش پولدار شده و تو کار ساخت و سازههمه فامیلای من میگ ...

🫤والا کاش میگفت دزده این همه جا میگه این پسره بیکار د علاف🫤😅بعد من شوهرم مشروب نمیخوره😅 رفته گفته یه چیز دیگه لابد مصرف می‌کنه اهل مشروب کسی نداریم که نخوره