2777
2789
عنوان

بینهایت دلم بچه دوم میخواد ولی پول نداریم🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 105 پست
مرسی که انسان با عقل و بینش رو با حیوونی که کاری جز خوردن و بچه آوردن نداره یکی کردی!!واقعا حیران من ...

نه من هیچوقت این بی ادبی و طرز حرف زدنو دوست ندارم ولی چون یه شخصی اینو باهم مقایسه کرد بدم اومد هرکسی خودش می‌دونه داره چیکار می‌کنه توهین نداره

همین افکار بیهودتونه که کلی زنا الان باردارنمیشن و مشکل دارن به خاطر چی اوضاع خوب بشه و که هیچوقت نم ...

وای یعنی خودتون اینو میدونید که اوضاع هر روز داره بدتر میشه و بازم میخواید یه بچه بیگناه بدبخت کنید 

که هرروز حسرت چیزایی که نداره رو بخوره

حماقت تا کجا 

جهل تا کجا 

خودخواهی تا کجا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا از همون موقع که تشکیل میشن آینده خوبشون معلومه نه ایرانی که حقوق وزارت کارش ۱۵ ملیونه اجاره خون ...

من نمیگم کار درستیه فرزند اوری وقتی نتونی خرجی بدی ولی حرف اون خانم هم درست نیست اونا اکثرا تعداد فرزنداشون زیادع

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

همین افکار بیهودتونه که کلی زنا الان باردارنمیشن و مشکل دارن به خاطر چی اوضاع خوب بشه و که هیچوقت نم ...

عزیزم اون همه جنگ اون همه جنایتی که اون زمون اتفاق افتاده برای چی بوده به نظرت وضعیت روانی جامع از مالی بدتره بعدشم با بچه آوردن میخوایم به چی برسیم وقتی نداریم سالی یه سفر ببریمش

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

نه من هیچوقت این بی ادبی و طرز حرف زدنو دوست ندارم ولی چون یه شخصی اینو باهم مقایسه کرد بدم اومد هرک ...

درسته حق با شماست 💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

به خودم نگرفتم ،شما دارین توهین میکنید به دیگران یه ذره ادب و یه ذره شخصیت آدم داشته باشه به کسب بر ...

چه توهینی؟اینکه با توجه به عقلی که خدا داده باید شرایط سنجید بعد کاری انجام داد شد توهین؟به شما بگن اول فکر کن جوانب بسنج بعد برنامه ریزی بعد کاری انجام بده ناراحت میشید؟تفاوت انسان حیوان همیننه!حیوان از غریزه پیش میره و انسان با نعمت عقل.

واقعا

منم از اوضاع اقتصادی الان واقعا ناراحتم و نگران آینده نوزاد هستم 

ولی نباید انقد تا امید بود باید تلاش کرد خوش بین بود 

اگه به زندگی پدر و مادر بزرگشون نگاه کنند میبینن چه قدر الان زندگی ها راحت شده 

فاز روشنفکری برمیدارن همش هم به خاطر اینستاس 

انگار تو کشورای دیگه زندگی میکنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

واقعامنم از اوضاع اقتصادی الان واقعا ناراحتم و نگران آینده نوزاد هستم ولی نباید انقد تا امید بود بای ...

دقیقا متنفرم از طرز فکراشون امید وارم خدا عاقلشون کنه خودشون بچه بودم و بزرگ شدن متاسفم براشون

دقیقا متنفرم از طرز فکراشون امید وارم خدا عاقلشون کنه خودشون بچه بودم و بزرگ شدن متاسفم براشون

مگه از طرز فکر ما بدت نمیاد؟

خب مام یا نمیاریم بچه یا نهایت یدونه

شما بیشتر میشید باید خوشحال باشی که

.

من نمیگم کار درستیه فرزند اوری وقتی نتونی خرجی بدی ولی حرف اون خانم هم درست نیست اونا اکثرا تعداد فر ...

نه کجا تعداد بچه هاشون زیاده 

شما چند تا سلبریتی شونو نبین که چند تا بچه میارن مردم عادیشون اصلا تمایلی به بچه آوردن ندارن رشد جمعیتشون رو میتونی گوگل کنی 

تازه همین نرخ زاد و ولد برای مهاجرین هست 

اگر بچه زیاد میاوردن چرا آنقدر دنبال مهاجر هستن کلی مهاجر افغان و سوری و ایرانی میگیرن هر ساله 

دایم هم دارن میکن جمعیت فلان کشور پیر شده