2777
2789
عنوان

بینهایت دلم بچه دوم میخواد ولی پول نداریم🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ظهر دخترم خوابیده بود همش نگاش میکردم که چرا تو رو دنیا آوردم توی این دنیای پر از کثافت و مریضی و ...

تو تاریخ همیشه بوده مریضی وضع اقتصادی بد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

واقعا که 

میدونستی نقطه ضعف سایت چیه 

اومدی فقط تاپیک زدی چهار نفر بترکن 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
سلبریتیای اونا هر کدوم ۳ تا بچه داره!

اونا از همون موقع که تشکیل میشن آینده خوبشون معلومه نه ایرانی که حقوق وزارت کارش ۱۵ ملیونه اجاره خونه فیش آب برق گاز 

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

ببین شما بسیار بیجا کردی که داری اینجوری صحبت می‌کنی ،البته حیونم می‌فهمه باید زندگی کرد و بچه آورد ...

مرسی که انسان با عقل و بینش رو با حیوونی که کاری جز خوردن و بچه آوردن نداره یکی کردی!!

واقعا حیران منطقت شدم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

همین افکار بیهودتونه که کلی زنا الان باردارنمیشن و مشکل دارن به خاطر چی اوضاع خوب بشه و که هیچوقت نمیشه بدترم داره میشه ،یکم همون عقلی میگید بکار بندازین مگه شما همه چی تو بچگی داشتین ،که چی بچه اگه میخواد همه چی که دلش میخواد داشته باشه تلاش برا چیه ،کار برا چیه ،چیزی که میخواد براش تلاش کنه پس چیه ،کلا داریم روش تربیت انسان و عوض میکنیم ،بااین افکار داریم میبینیم چقدر بچه ها امروزی کم طاقت وبی حوصلم ،اما افراد مسن الان بیشتر حوصله دارن و گاهی میبینم الان فرزندشونو میسپارن دست پدربزرگ مادربزرگ ،شمارو به همون قرآن یکم به قدیم نگاه کنید هیچی نداشتن ولی آرتمش و خوشبختی و خنده هاشونو ببنید و با خودتون مقایسه کنید 

ببین شما بسیار بیجا کردی که داری اینجوری صحبت می‌کنی ،البته حیونم می‌فهمه باید زندگی کرد و بچه آورد ...

پس مثل حیون بچه پس بندازی بدون فکر کردن به آیندش

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

همین افکار بیهودتونه که کلی زنا الان باردارنمیشن و مشکل دارن به خاطر چی اوضاع خوب بشه و که هیچوقت نم ...

تو بچه قدیمی میبینم چقدر آرامش داری تاپیک قبلیت قصد خود کشی داشتی اینم آرامشی که ازش دم میزنی 

چه جالب که انقدر به خودتون گرفتین!

به خودم نگرفتم ،شما دارین توهین میکنید به دیگران یه ذره ادب و یه ذره شخصیت آدم داشته باشه به کسب بر نمیخوره ،با آگاهی حرف بزن 

استارتر نیس کلا 😅😅😅

استارتر کجاااایی دقیقا کجایی

ببین استار 

من میگم نترس ی‌کم صبر کن

ببین من هفت سال صبر کردم 

الان اوردم اونم چون دکتر گفت ممکنه دیگخ نتونی

بعد الانم طرح مادران گذاشتن ک بنظرم عالی شد نسبت ب چندسال پیش ک هیچ خبری نبود نه وامی نه چیزی

بعدم جونم بگه برات ارزون ترین سونو گرافی ۱۵۰۰

هر ازمایشت ۱۵۰۰

فک کن ویار و بیمارستان بری تو طول مسیر و 

خدا نکنه بگه ان تی ت بالا پایینه و....

اگر نداری صبر کن لطفا و سفت و سخت جلوشو بگیر

دومی سیسمونی هم ک نداره قشنگ من اندازه مبلغ سیسمونی قبلی پول دادم شد ۴ تا تیکه لباس و ظرف براش

مابقی رو هم دارم از بچه قبل تنش میکنم 

دیگه فک کن