2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت پس چرا رفت؟

یهو گف دوست ندارم رفت.. بلاک کرد منم بلاک کردم 

بعد 7 ما برگشت فرصت میخواد، میگه تو یهو جدیش گرفتی بلاک کردی ما قبلا هم خیلی شوخی میکردیم :) 

نمیدونم تقصیر از اون بود یا من 

الان نمیدونم حسی دارم بهش یا نه.. خیلی چتمون سرده 

یهو گف دوست ندارم رفت.. بلاک کرد منم بلاک کردم بعد 7 ما برگشت فرصت میخواد، میگه تو یهو جدیش گرفتی بل ...

بمنم گف نمیخوامت فکردم عصبیه سعی کردم ارومش کنم و رابطه رو درست کنم ولی گف نه و رفت الان برگرده نمیخوامش ولی ته دلم دوسش دارم خیلی اذیت شدم تو چی؟ 

بمنم گف نمیخوامت فکردم عصبیه سعی کردم ارومش کنم و رابطه رو درست کنم ولی گف نه و رفت الان برگرده نمیخ ...

من هیچ سعی نکردم.. بلکه شاید درست میگه من جدیش گرفتم ولی با هربار ک شوخی میکردیم فرق داشت یجورایی اولاش اذیت میشدم دلتنگی و.. دیگه عادت کرده بودم ولی خب 

الانو نمیدونم چکار کنم ⌷

دوست ندارم وارد رابطه شم.. 

من هیچ سعی نکردم.. بلکه شاید درست میگه من جدیش گرفتم ولی با هربار ک شوخی میکردیم فرق داشت یجورایی او ...

بهرحال اگه اونموقه میخواست میتونست برگرده جدی گرفتن تو اهمیتی نداره خودتیو دلت دیگه ببین دوسش داری یانه 

من خودم اکسم بیاد شاید برگردم چون واقعا نمیتونم جلو قلبم وایسم ولی اینم میدونم اونیکه به راحتی گذاشت رفت بازم میتونه و رابطه باهاش خیلی بی پایه و اساسه

بهرحال اگه اونموقه میخواست میتونست برگرده جدی گرفتن تو اهمیتی نداره خودتیو دلت دیگه ببین دوسش داری ی ...

راهی برا برگشت نبود همه اکانتاش بلاک بود ازم، ولی خب بازم بهونه اورد یکم. میدونم اولش میگه گف ببخشید اینا حق داری 

خیلی تغییر کرده :) اون ادم قبلش نیس بعضی چیزای زندگیشو ول کرده . با این حال دیر جواب میده الان ظهر تا حالا ی پیامم نداده.. درکش نمیکنم نمیدونم واقعا دوسم داره یا ن

هراز گاهی میپرسه امروزم دوسم نداری.. من میمونم چی بگم 

بهرحال اگه اونموقه میخواست میتونست برگرده جدی گرفتن تو اهمیتی نداره خودتیو دلت دیگه ببین دوسش داری ی ...

اگر دوستت داشته باشه امکان داره برگرده.. 

چون این طرف من میگه من اگه دوستت نداشتم برنمگیشتم ولی هی میگه پشیمونم کردی برگشتم، کار اشتباهی کردم.. 🚶‍♀️