2777
2789
عنوان

بچه فامیل اومده خونمون بیشور خونشونم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 143 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رشتش ادبیات ولی خیلی داره تلاش میکنه میگه فقط میخوام ب هدفم برسم هیشکی هم دخالت نکنه تو تعیین رشته و ...

خیلی خوبه که هدف معین داره و واسشم تلاش میکنه بزارین درسشو بخونه بعدا اگه قبول نشد نگه شما نزاشتین

#بیشعوری_ ممنوع  

خیلی خوبه که هدف معین داره و واسشم تلاش میکنه بزارین درسشو بخونه بعدا اگه قبول نشد نگه شما نزاشتین

ممنون عزیزم

انشالله ک قبول بشه بره دانشگاه ما خواهر برادر ازین قرنطیه دربیایم بخاطره اون مامانم امسال نه مهمونی داده نه هیچی😂😂فقط مشکلش بچه های منو برادرمه😅

ممنون عزیزمانشالله ک قبول بشه بره دانشگاه ما خواهر برادر ازین قرنطیه دربیایم بخاطره اون مامانم امسال ...

آخی ایشالا که با بهترین رتبه تو بهترین دانشگاه قبول بشه

#بیشعوری_ ممنوع  

من آنقدر بچه ی فامیل و عذاب میدم که میمیرن و زنده میشن انقدر هم خانوادشون میگن چیکارش داری میگم گوهخوری میکنه دیگه تا آخر عمرشون بچشون و نمیارن بدجنسی بازارش 

یا اینکه اسباب بازی بده خفه شه