2777
2789
عنوان

بچه فامیل اومده خونمون بیشور خونشونم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 143 پست
اگه شب بمونه چیکار کنم؟مامانمم پیشممه نمیزاره سر به سرش بزارم بره خونشون

یواشکی ببرش تو اتاق اینایی که گفتم و بهش بگو بگو اگه به مامانم بگی و اذیت کنی ممد قلی زنگ میزنم 

اگه خیلی دلت سوخت اونایی که یکم رحم کردم و انجام بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یواشکی ببرش تو اتاق اینایی که گفتم و بهش بگو بگو اگه به مامانم بگی و اذیت کنی ممد قلی زنگ میزنم اگه ...

کارساز نیست،یه پارتنرم نداریم دلمونو بهش خوش کنیم از این حوصله سر بری نجاتمون بده،

#بیشعوری_ ممنوع  

بهونش که یه چی پرت میکنه میخوره به بچه شما عاااااالی بودمنم امروز به شدت اعصابم خورده صبح زود پاشدم ...

اصن میگه اتفاقه دیدی یه شیشه شکست چیزی شد بعد تا ابد میگن بچمونو نتونستن نگه دارن 

ولی داداشم حقیقتا همینجوریه؛ داره واسه کنکور میخونه خوابش و استراحش خیلی واسش مهمه منکه خواهرشم نمیزارم بچه هام برم اذیتش کنن چه برسه بچه غریبه بیاد زر زر کنه😂😂

با این منطق پس‌بچه رو مهد کودک و پیش دبستانی و حتی دبستان هم نمیشه فرستاد چون اتفاق یک بار میوفته.

خیر،

مدرسه و مراکز اموزشی مسعولیت قبول میکنن و حواسشون ب تک تک بچها هست نه غریبه‌ای وارد میشه نه مزارن بچه ها برن وسط کوچه و خیابون