2777
2789

بگیرم نذر بدم به نیت ۷۲ تن شهید کربلا ...موجودی کارتمم ۶۰۰ هزار تومان هست حالا شما بگین من چه چیزایی بگیرم که واقعا نذرم قبول بشه چون خودم نمیتونم درست تصمیم بگیرم همش به خودم میگم باید ۷ مدل آجیل بگیرم و نذری ام خیلی خوب باشه.. ولی با ۶۰۰ هزار تومان  پس اندازی که من دارم که  نمیشه برم ۱ کیلو از هر کدومش بگیرم ..آجیل های مد نظرم :پسته_بادام_فندق_نخود_کشمش_نقل_نبات_شکلات 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی هست روز پدر

۲۵ ام

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
یک کیلو پسته الان حدود ۵۰۰ تومن به بالا است عزیزم

حالا یکی باید بیاد به من بفهمونه که باید در حد وسع خودت نذر بدی 🥹🥹 چون قلبم میگه یا نذری ات تک باشه یا اصلا نمیخاد نذری بدی😔

نخود کشمش با شکلات فقط بسته بندی قشنگ کن بده 

عزیزم اصل کار نیته سخت نگیر قبوله انشالله

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!
اخی عزیزم انشالله قبول باشه💚

🥹🥹گرفتار شدم اصلا خودم میگم برم نخود کشمش شکلات و نقل بگیرم ولی وجدانم کاملا مخالف هست میگه زشته آخه چجوری روت میشه ببری بدی به مردم 

اگه نذر کردی که باید کامل بدیهر جور نذر کردی باید همونو ادا کنی

گفتم نذر بدم مشگل گشا همه جاهم خوندم که در حد وسع ات باید باشه ولی حالا وجدان من قبول نمیکنه

عزیزم یه چیزی مدنظرت هست که حداقل ۵ تومن پول میخواد 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️