2777
2789

به نظرم اگر اینترنتی بخوای ويزيت بگیری فقط برای ثبت نسخه و آزمایش و سونوگرافی با عمومی مشورت کن  ولی برای مشورت پزشکی آنلاین خوب نیست
noskhebama.ir  این سایت خیلی قیمتش به صرفه تر از سایناست.  من یه آزمایش رو ساینا دویست تومن برام نوشت  اینجا ۶۰ تومن. 

غدد هم حضوری  هاشون  یکی در میون خوبن چه برسه آنلاین معلوم نیست پشت گوشی کی چت میکنه  یا اصلا حوصله ندارن خوب توضیح بدن .وقتی می‌خوای پول بدی همون حضوری برو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غدد هم حضوری هاشون یکی در میون خوبن چه برسه آنلاین معلوم نیست پشت گوشی کی چت میکنه یا اصلا حوصله ...

من میحام جواب ازمایش هورمونبمو نشون بدم اخه مو زائد دارم.حضوری تمیتونم برم بچه کوچیک دارم کسیو ندارم پیشش بزارم