2777
2789

اگ تاپیکای قبلمو ببینید متوجه میشید نامزدم چقد اذیتم میکنه و بهم استرس میده واقعا دیگ توان این حجم از استرس و ندارم
الان از دیشب یهو رفته نه پیام داده نه حتی آنلاین شده بعد تو اینستا همین یه ساعت پیش آنلاین بوده پیام دادم نمیدونم جواب داد یا نه
نگید تمومش کن و اینا چون واقعا نمیتونم ولی در عین حال دیگ داره دیوونم میکنه
4 ساله شب و روزم استرسه همین استرس باعث شده کلی موهای سرم بریزه و به هزاران درد دیگ مبتلا بشم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۴ ساله باهاشی؟شاید دمدمی مزاج ‌و بلاتکلیفه

آره خیر سرم
نمیدونم دیگ واقعا عقلم به هیچی قد نمیده خستم کرده
ما عید بود خانواده ها نامزدی رو به هم زدن و دعوا شد بینشون و گفتن نباید با هم باشیم ولی خب ما نتونستیم و هنوز با همیم من دیروز بهش زنگ زدم نگو این پیش باباش بوده صدای گوشیش بالا بوده باباش صدای منو شنیده ولی به روی این نیاورده حالا الان میترسم باز فهمیده باشن اینم که جواب نمیده ببینم چیشده
به خدا هر روز دارم استرس میکشم نکنه این بفهمه نکنه اون بفهمه دیگه دیوونه شدم 

آره خیر سرم نمیدونم دیگ واقعا عقلم به هیچی قد نمیده خستم کرده ما عید بود خانواده ها نامزدی رو به هم ...

خیلی سخته بلاتکلیفی

آدم استرس‌ و حال بد بهش منتقل میشه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
بفهمن چی میشه؟

اگ بفهمن میگن برید ازدواج کنید ولی ما اصلا شرایطشو نداریم  چون اگ این حرفو بزنن ما رو از زندگیشون به قولی بیرون میکنن یا یه دعوای دیگ راه میوفته تو خانواده ها و هم من هم نامزدم دیگ کشش این همه دعوا رو نداریم
فک کن 4 سال دعوا بسمه دیگ خسته شدم 

خیلی سخته بلاتکلیفیآدم استرس‌ و حال بد بهش منتقل میشه

به خدا حالم انقد بده فک کن در عین حال که استرس دارم نباید بزارم خانوادم بفهمن چه مرگمه و این بیشتر از هر چیزی عذابم میده 

به خدا حالم انقد بده فک کن در عین حال که استرس دارم نباید بزارم خانوادم بفهمن چه مرگمه و این بیشتر ا ...

یه جا باید دل بکنی و خودتو نجات بدی اولش همیشه سخته بعد عادت میکنی

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
یه جا باید دل بکنی و خودتو نجات بدی اولش همیشه سخته بعد عادت میکنی

حتی اگ پا رو دل خودم بزارم با آبروی رفتم چیکار کنم
همه میدونن من باهاش بودم اینو کجای دلم بزارم 

حتی اگ پا رو دل خودم بزارم با آبروی رفتم چیکار کنم همه میدونن من باهاش بودم اینو کجای دلم بزارم

خب دیگه میگی نامزد بودم 

مردم همیشه حرف برای گفتن پشت سرمون دارن