2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا چقدر ناز پرورده داریم چند سالتونه شما همچین میگن ظرفشویی خیلی واجبه انگار میخواد ظرف یه ر ...

مثل این میمونه که بگیم شما قرار نیس مسجدو جارو بزنی

پس جاروبرقیتو بزار کنار و با دست جارو بزن. یا لباس دو نفر

که چیزی نیست. لباسشویی واجب نیست با دست بشور

علم پیشرفت میکنه برای راحتی و ذخیره زمان

حالا شما اسمشو میزاری تنبلی بحثش فرق میکنه

خیلی از خانوما شاغلن و وقتشونو واسه این چیزا نمیزارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خوب پس وقتی پسر وظیفشه خونه و ماشین تهیه کنه و خانواده کمکش میکنن پس همون خانواده وظیفشونه جهیزیه دخ ...

خونه ب نام پسر ماشین ب نام پسر ارزشش روز ب روز میره بالا 

بعد دختر جهاز انچنانی بیاره و سال ب سال قدیمی میشن و ارزشش میاد پایین اونوخت دختره مغز خر خورده با وجود علم ب این موضوع باز جهاز بیاره ک ضوهرش بگه هی داره ارزش جهازت بیاد پایین خب دختره هم با پل جهازش یا طلا بخره ک واس خودش باشه یا ماشین بخره ک هی ارزشش بره بالا ک دیکه زحمت مامان باباهه این وسط هدر نره و ب شوهرش بگه تو جهاز بخر ماشین بامن اگه طرز فکرتون اینجوریه بنظرم منطقی ترشم همینه ک دختر ماشین بخره یا طلا و پسر جهاز بیاره

پایه زندگی ظرفشوییه؟ این که تازه چند ساله اومده قبلا زندگیا بدون پایه بود؟ اوتی که دنبال هدف بزرگتره ...

پایه زندگی یعنی لوازم کامل

بعد از زندگی به این فکر کنن که ماشین بخرن یا مدل

ماشینشونو بالا ببرن، خونه رو بزرگتر کنن، طلا بخرن و ...

اینکه شما میگی الان همه لوازمو کامل بخرن

پس بعدا چه هدفی داشته باشن؟ خنده داره😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مثل این میمونه که بگیم شما قرار نیس مسجدو جارو بزنیپس جاروبرقیتو بزار کنار و با دست جارو بزن. یا لبا ...

اول خواستم جوابت رو بدم  بعد دیدم اینقدر حرفت و مقایست ناپخته  و  فقط بخاطر تنبلی هست  که ترجیح میدم سکوت کنم  

هنوز فرق  وسیله واجب و وسیله برای رفاه بیشتر رو نمیدونی 

بله به شرطی ک خاتواده ها ب لین درک برسن ک دختر بابد اول مستقل شه بعد ازدواج کنه و دخترشونو واسه این ...

کاملا حرفتون منطقیه !!!یه چیز خنده دارو تاثر برانگیز بگم منم از اون دست خانواده هایی داشتم ک خواستگار بیاد دستو پاشون شل میشه ولی من ایستادم مقاومت کردم و زمانی ازدواج کردم ک خودم فهمیدم شرایط ازدواج رو دارم ب هر حال خدا ب ادم هم عقل داده هم اختیار

اول خواستم جوابت رو بدم بعد دیدم اینقدر حرفت و مقایست ناپخته و فقط بخاطر تنبلی هست که ترجیح میدم ...

والا بستگی به سبک زندگی و نوع استفاده داره

تو خونه ما ظرفشویی یه وسیله خیلی ضروریه

هر روز لازم میشه و بیشتر از جاربروقی و لباسشویی استفادش میکنیم. حالا اونی که کلا نداره یا استفادش نمیکنه ضروری نمیبینه و نظرش متفاوته. چه ربطی به نازپرورده یا تنبل داره

خونه ب نام پسر ماشین ب نام پسر ارزشش روز ب روز میره بالا بعد دختر جهاز انچنانی بیاره و سال ب سال قدی ...

این در صورتی خوبه که خانواده دختر به این موضوع آگاه باشند و قبول داشته باشن که به جای جهیزیه طلا بدن و ماشین بدن 

من خودم این پیشنهاد رو به خانوادم دادم اما دیدم استقبالی نکردن چون طلا رو قرار نیست کسی ببینه و جهیزیه رو بقیه میبینن و مبلغی که در نظر گرفتن برام طلا بخرن کمتر از هزینه جهیزیه میشد به خاطر همین همون خرید جهیزیه رو ترجیح دادم و تا تونستم سنگین برداشتم

کاملا حرفتون منطقیه !!!یه چیز خنده دارو تاثر برانگیز بگم منم از اون دست خانواده هایی داشتم ک خواستگا ...

خداروشکر 

من مقاومت نکردم حقیقتا چیزیم نمیفهمیدم خاتوادم باهرخاستگار دهن منو سرویس میکردن اخرم با کسی ک مورد تاییدشون بود ازدواج کردم سه ساله جدا شدم با ی بچه

وای خدا چقدر ناز پرورده داریم چند سالتونه شما همچین میگن ظرفشویی خیلی واجبه انگار میخواد ظرف یه ر ...

من از وقتی بچه بودم ماشین ظرفشویی داشتیم اصلا نمیتونم تصور کنم زندگی بدون ظرفشویی چطوره 

مثل اینه که بگیم لباس دو نفر که چیزی نیست پس ماشین لباسشویی هم نخریم 

مگه جهیزیه رو با وام ازدواج نمیخرین؟

اگه ایرانی بگیرین با همون پول میشه همه چی گرفت

اگه از جیب خودشون خرج میکنن باز سخت تره

ولی یه ظرفشویی رومیزی کوچیک اونقدم گرون نیس

همین تفکره ک باعث میشه یه مشت بچه سی چهل ساله تو مملکت ول بگردن نه مسعولیت حالیشون باشه نه زندگی

و حتی سن ازدواج پسرا بره بالا و ب فکر ازدواج نباشن و متاسفانه برن سمت روابط نامشروع....بنظرم خود ما دخترا میتونیم ارزش و اعتبار خودمون رو تعیین کنیم ادمی ک تو سختی بزرگ بشه پخته تر عمل میکنه خیلی مهمه ک گاهی وقتا باید بزرگتر ک ما باشیم برا الماس کردن بچه هامون همون موقه ک زغال بودن تو فشار بزاریم البته فشار معقول ن زمانی ک دیر شده و تربیت بچه از دسمون در رفته

خداروشکر من مقاومت نکردم حقیقتا چیزیم نمیفهمیدم خاتوادم باهرخاستگار دهن منو سرویس میکردن اخرم با کسی ...

دقیقا مثل خانواده ی من!!!من اگه ب حرف خانوادم گوش میدادم ک باید دیونه خونه بستری میشدم طلاق ک هیچی