2777
2789
پسرا وظیفشونه ک همچی برای همسر ایندشون مهیا کنن یا در کنار همسر ایندشون خونه زندگیشونو بسازن یا اینک ...

ایرانی ها یا از اینو بوم میوفتن یا ازاونور...

پسر بدبخت هم خونه تهیه کنه هم ماشین هم وسایل خونه و جهیزیه هم طلا بخره ،عروسی بگیره و.... مگه خله زن بگیره؟؟؟

اگه بخوایم همه چی و ریز به ریز با قانون بریم جلو بیشتر به ضرر خانوماست ... 

زندگی مشترک یعنی هردو کمک کنند یه خانواده تشکیل بدن

پدر و مادر دو طرف هم وظیفه دارن کمک کنند هم تو جهیزیه هم خونه و سرمایه ، بچه آوردن فقط یه شب عشق و حال و اتی متی رفتنش نیست وقتی میگن آینده یعنی همین چیزا...

تو این دوران هیچ دختر و پسری بدون کمک خانواده ها نمیتونند ازدواج کنند باید صبر کنن بعد ۵۰ سالگی تشکیل خانواده بدن

پسرا وظیفشونه ک همچی برای همسر ایندشون مهیا کنن یا در کنار همسر ایندشون خونه زندگیشونو بسازن یا اینک ...

خوب پس وقتی پسر وظیفشه خونه و ماشین تهیه کنه و خانواده کمکش میکنن پس همون خانواده وظیفشونه جهیزیه دختر رو تمام و کمال بدن و گرفتن جهیزیه هیچ خجالتی نداره

در صورتی که جهیزیه کامل هم بدن بازم برابر نمیشه چون قیمت خونه و ماشین کجا و جهیزیه کجا و تازه جهیزیه روز به روز کهنه میشه و از ارزشش میفته 

البته بحث اون قشر از دختر و پسر هایی که مستقل هستن و بدون هیچ کمکی از طرف خانواده خودشون تلاش میکنن کلا جداست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر مادر وظیفشونه دست بچه رو بگیرن کمکشون کنن راحت تر برن سر خونه زندگیشون نه اینکه با صدتا ناز و فل ...

بهتره کسی که آینده نگر نیس و شرایطشو نداره

کلا بچه‌دار نشه که بعدا بخاطر وظایفش منت هم نزاره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

وسایلی که گفتی خیلی مهمن بخصوص ظرفشویی ولی وظیفه صددرصده خونوادتون نیست تهیه کنن، میتونین بعدا بگیرین بالاخره دوتایی هم باید تلاش کنین به مادرتون فشار نیارین

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

خودشون کار کنن زحمت بکشن تهیه کنن غیر ممکن نیست

بله به شرطی ک خاتواده ها ب لین درک برسن ک دختر بابد اول مستقل شه بعد ازدواج کنه و دخترشونو واسه این قضیه تربیت کنن ن اینکه تاخاستگار میاد دستو پاشون شل شه 

البته منظورم ب خانواده استاتر نیس اکثر خانواده های ایرانی اینجورین

بعد از ازدواج برای ظرفشویی تلاش کنن؟😕😂اینا پایه و لوازم شروع زندگیه. چیزایی که آدم بخواد واسشونتلا ...

پایه زندگی ظرفشوییه؟ این که تازه چند ساله اومده قبلا زندگیا بدون پایه بود؟ اوتی که دنبال هدف بزرگتره یه شبه میتونه 20 سی تومن بده ظرفشویی بخره که یه وقت زندگیش نره هوا... والا

بابا پس بعد از ازدواج میخواین برای چه هدفی تلاش کنین دقیقا؟ همه چی اماده؟ ما رسم جهیزیه نداریم 8 سال ...

موافقم!!!خانواده ایی ک ب بچه اش جهاز یا ملک یا هرچیزی بده در حق فرزندش لطف کرده و هیچ وظیفه ایی نیست!!!!من بخاطر داشتن خونه همیشه سپاسگزار مادرشوهرم بودم و خواهم بود ک کلی مارو از لحاظ اقتصادی پرت کرد جلو .....مادرشوهرم بچه هاشو خوب بزرگ کرد همینکه یه مرد جنم دار تحویل جامعه داده خودش کلی ارزشمنده و اینکه بهم اول زندگی ملک داده از لطف و بزرگیشه وگرنه خودش لذتی از دنیا نبرد طفلی تا ب این سن....

بهتره کسی که آینده نگر نیس و شرایطشو ندارهکلا بچه‌دار نشه که بعدا بخاطر وظایفش منت هم نزاره

همین تفکره ک باعث میشه یه مشت بچه سی چهل ساله تو مملکت ول بگردن نه مسعولیت حالیشون باشه نه زندگی 

موافقم!!!خانواده ایی ک ب بچه اش جهاز یا ملک یا هرچیزی بده در حق فرزندش لطف کرده و هیچ وظیفه ایی نیست ...

احسنت حرف من همینه... لطف میکنن و وظیفشون نیست دست اونی که همه چیز میخره درد نکنه لطف کرده... سر اونی که نداره سلامت چون وظیفه اش نیست

از دوران کرونا هم 5 سال گذشته

چون زمان زودتر میگذره فک میکنیم پارسال بود

اون زمان مثلا سرخ کن بدون روغن انقد جا نیفتاده بود

خیلیا نمیدونستن چیه، انقد تبلیغ نمیشد و کسی نمیخرید

طبیعیه که تو جهیزیه خیلیا نبوده ولی الان بیشتر رو بورسه

و بازم طبیعیه که یه تازه عروس بخواد تو جهیزیش بزاره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

وای خدا  چقدر ناز پرورده داریم  چند سالتونه شما 

همچین میگن ظرفشویی خیلی واجبه  انگار میخواد ظرف یه رستوران رو بشوره  دیگه دو سه نفر چیه ظرف شستنش   

واقعا هرچی زمان میگذره  آدم ها تنبل و تنبل تر میشن کلاس هم میزارن

همین تفکره ک باعث میشه یه مشت بچه سی چهل ساله تو مملکت ول بگردن نه مسعولیت حالیشون باشه نه زندگی

اونا برمیگرده به تربیت خانواده

ایرانی ها یا از اینو بوم میوفتن یا ازاونور...پسر بدبخت هم خونه تهیه کنه هم ماشین هم وسایل خونه و جهی ...

من ک بدون کمک خانوادم رفتم خونه بخت فقط با زحمت و تلاش خودم ۶ الی ۷ ساله ک مزدوج شدم خواهرمم همینطور الان هم خونه داریم هم ماشین هم تفریح ب راهه .....غیر ممکن نیست من تو سن ۲۶ سالگی متاهل شدم خیلی هم دختر کم توقعی هستم

بالاخره همینه دیگ زندگینمیشه ام چیزی ندن ک تجملاتم خب قطعا خوب نیس

عزیزم بدون سرخ کن بدون روغن یا چندتا مجسمه اضافه  نمیشه زندگی کرد ؟

قطعا هیچ مادری دلش ب کم گذاشتنه واسه زندگی بچش راضی نمیشه