2777
2789

چرا همسرم ده سال مادرش زمین گیر بود و مریض خودش خرج خواهرش پدر مادرشو میداد مادرش رحمت خدا رفت الان باباش دوران ارزونی نتونست کاری برای خودش کنه حتی با اینکه پنجتا داداش دیگه داشت اونا هیچکدوم نزدیک نمیشدن اونا خیلی روزگارشون از ما سرتره وقتی میرم خونه رفیقامو میبینم با غصه برمیگردم خونه گریه میکنم ینی فقط من روزی ندارم هرچی دورواطرافم زندگی میکنن همه وضعشون عالی کو ثواب پس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر شخصی من اینه که 

اینا یه مشت خرافاته که آدما میسازن تا با استفاده از مهرطلبی بقیه مسئولیت زندگی و بی فکری خودشونو بندازن گردن اون عده 

خود من به شخصه مسئولیت هیچکس رو تو زندگی قبول نمیکنم و به همسرمم چنین اجازه ای نمیدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شما از کجا می‌دونین خدا براتون جبران نکرده ما به هر سطحی هم برسیم خیلیی‌ها از شما بالاترند به قول قدیمی‌ها که میگن شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
نظر شخصی من اینه که اینا یه مشت خرافاته که آدما میسازن تا با استفاده از مهرطلبی بقیه مسئولیت زندگی و ...

میگن حرف دل در دل بماند بهتره

اینجا هیچکس هیچکسو درک نمیکنه تا تو شرایطش نباشه