2777
2789
عنوان

کیا قرنطینه رو دوست داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ؟

چون همه از زندگی میفتن 

مدارس و دانشگاه تعطیل یه مشت آدم تنبل بیسواد بار میان 

باشگاه تعطیل 

رفت و آمد تعطیل 

کجاش خوبه آخه ؟تو خونه موندن و تعطیلی همه جا چه خوبی داره ؟

من دیوونه میشم، همینجوریشم تو غربت اذیتم

اونموقع آخرای بارداری و موقع زایمانم بود، افسردگی گرفتم و سالها درگیرش بودم

الان دوباره زایمان دومم نزدیکه، اینبار دیگه قطعا دیوونه میشم

گروه قرمز❤️ وزن 
مثلاً چه پیشرفتی؟؟

مثلا دوران کرونا که شد من دبیرستانی بودم سه سال دبیرستان مدرسه نرفتم دیگه نیاز نبود ۶ صبح پاشم اماده شم روزی دو ساعت تو رفت و امد باشم خسته و کوفته برگردم خونه

هشت صبح تا اخر شب مطالعه ی مفید داشتم با خیال راحت کلاسا انلاین با لباس راحت دمای مناسب و …. خیلی خوب بودن بعدم با معدل دیپلم عالی و رتبه عالی سال اول چیزی که میخواستم رو قبول شدم 

مدرسه م انلاین بود ساعت ۱ تموم میشد من میخوابیدم سه شروع میکردم غذا هم حین کلاسا میخوردم

اگه میخواستیم حضوری بریم تا ۲ هم نمیرسیدم خونه بعد تا بیام ناهار بخورم لباس عوض کنم میشد سه تا پنج هم شروع به خوندن نمیکردم 

منم دوست داشتم. بنظرم ادمای کمال طلب و درونگرا اون اوضاع رو دوست داشتن. تو حالت عادی تو نمیتونی خیلی ب علایقت بپردازی چون حس کمال طلبیت بهت عذاب وجدان میده و ازش لذتی نمیبری ولی تو دوران کرونا میتونی بشینی فیلم ببینی بدون اینکه عذاب وجدان وقت تلف کردنو داشته باشی

چون همه از زندگی میفتن مدارس و دانشگاه تعطیل یه مشت آدم تنبل بیسواد بار میان باشگاه تعطیل رفت و آمد ...

دقیقا منم تو کرونا کنکوری بودم مدرسه م تعطیل شد خیلی بازدهی داشتم کلاس انلاین با کیفیت بدون هدررفت وقت تو ترافیک و… 

الان اگه انلاین بشه سفارت ها هم انلاین میشه برای کسایی که میخوان مهاجرت کنن خیلی خوب میشه براشون 

اتفاقا باشگاه ها بازن اما خیلیییی خلوت و راحت بدون ترافیک و …

دقیقا منم تو کرونا کنکوری بودم مدرسه م تعطیل شد خیلی بازدهی داشتم کلاس انلاین با کیفیت بدون هدررفت و ...

حالا شما رو نمی‌دونم حتما استثنا بودی ولی طبق آمار خیلی به آموزش لطمه خورد اون چند سال تعطیلی 

حتی خود کشورای اروپایی هم اعتراض کردن و گفتن بشدت به آموزش لطمه خورده حتی میگفتن یکی از دلایل پخش این ویروس توسط چین این بوده که بچه ها رو بیسواد و تنبل بار بیاره برای اینکه به هدفش که رسیدن به قدرت اول جهان هست برسه 

عجیبه برام شما قرنطینه رو پیشرفت می‌دونی 😳😳😳😳

بعدم انسان با تعامل و رفت و آمد با اطرافیانش پیشرفت می‌کنه نه با موندن کنج خونه 

حالا شما رو نمی‌دونم حتما استثنا بودی ولی طبق آمار خیلی به آموزش لطمه خورد اون چند سال تعطیلی حتی خو ...

ببین کرونا کسایی که متوسط رو به پایین بودن از نظر اموزشی رو حذف کرد 

من رتبه کنکورم حدودا ۱۵۰ شد ( دقیق نمیگم که لو نرم) چون تو کرونا یه سری بچه ها که میشد گفت رقیبم بودن کلا کشیدن کنار ولی پرتلاش ها مثل من تلاششون بیشتر شد رتبه بهتری گرفتن

الان من قصد مهاجرت دارم اگه قرنطینه بشه خیلی شانسم بالاتر میره ولی گفتم قسمت مرگ و میرش خیلی بد بود اونو دوست نداشتم دلم نمیخواد کسی مریض بشه یا بمیره 

شاید رسید برای کرونا هم هیچکس فکرش رو نمیکرد بعدم از الان شایعه قرنطینه پیچیده

در حد همون شایعه باقی میمونه

چون بعد کرونا اصلی سویه های دیگه ای که اومد انقدر پیشرفت نکرد که کار به قرنطینه برسه