2777
2789
عنوان

ازدواج در سن شانزده سال و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست
طبق تاپیک هات تو عقد کردی که برای چی می پرسی پس دیگه کار از کار گذشته بعد یه سال و اندی دنبال چی هست ...

اخه من واقعا راضی ام و مشکلی ندارم تا الان 

فقط گاهی اوقات دیر زنگ میزنه البته همین دیر زنگ زدن هاش هم روزی ۲.۳بار حداقل زنگ می زنه و سیگار می کشه...

وگرنه مشکلی ندارم می خواستم ببینم برا چی همه مخالفن!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به شخصیت دختر داره بعضی آدم ها خیلی بچگانه رفتار میکنن تو این سن و عملا دیگران رو بعد ازدواج درگیر میکنن

بعضی هم نه حای از سن کمتر از ۱۶پخته هستن

بستگی به نوع تربیت و محل زندگی داره

هیچکی بهتر از یه روان شناس نمیتونه تشخیص بده

ولی اول کار درباره سختی و مسئولیت های ازدواج فکر کن،درباره اختلافات ،دعوا،مشکلات مالی و خانوادگی ...فکر کن اگه احساس می کنی میتونی تاحدی مدیریت کنی فکر کن به ازدواج

من ۱۶سالگی عقد کردم الان ده سال میگذره،مشکلی نداشنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بستگی به شخصیت دختر داره بعضی آدم ها خیلی بچگانه رفتار میکنن تو این سن و عملا دیگران رو بعد ازدواج د ...

چه عجیب یه پیام مثبت 

ببخشید شما درس خوندی یا نه؟ خودت علاقه نداشتی یا شوهر نذاشت؟

اختلاف سنیتون چقده؟

اگه برگردین عقب بازم ازدواج می کنین؟ چرا نه چرا عاره؟

چه عجیب یه پیام مثبت ببخشید شما درس خوندی یا نه؟ خودت علاقه نداشتی یا شوهر نذاشت؟اختلاف سنیتون چقده؟ ...

بله لیسانس تربیت دارم ،نه از اول شوهرم گفت با کار ودرس مشکلی نداره البته خودم کار رو دوست ندارم،خیاطی هم میکنم اون هم با علاقه خودم

درکل اخلاق شوهرم طوری هست که دنبال جنجال تو زندگی نیست و معمولا راه میاد

همیشه هم میگم صد بار برگردم عقب باز انتخابم ایشون هست

همسرم هم پنج سال بزرگتره ازم

و البته هر دو خانواده هامون از اونهایی هستن که اصلا و ابدا دخالت نداشتن و ندارن و تمام سعی شون اینه که به مشکل نخوریم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بله لیسانس تربیت دارم ،نه از اول شوهرم گفت با کار ودرس مشکلی نداره البته خودم کار رو دوست ندارم،خیاط ...

ببخشید باز سوال می پرسم بچه هم دارین؟

گیر ندادن بچه می خوان؟ و اگه دارین چند سالگی بچه اوردین؟!

ببخشید باز سوال می پرسم بچه هم دارین؟گیر ندادن بچه می خوان؟ و اگه دارین چند سالگی بچه اوردین؟!

فامیل که اصلا نگفتن،۱۹سالگی خودم بچه خواستم ،بچه هم بنظر من با فاصله سنی کم خوب هست 

بچه سومم تازگی دنیا اومده،البته من کمک داشتم

بچه اولم۶ساله هست

فامیل که اصلا نگفتن،۱۹سالگی خودم بچه خواستم ،بچه هم بنظر من با فاصله سنی کم خوب هست بچه سومم تازگی د ...

اها خوبه... منم همین دور ورا ۲۰بچه می خوام 

ولی فامیلا ما میگن باید زود بچه بیاری😐😂