2777
2789
عنوان

شما جای من باشین ناراحت میشین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 30 پست
ای بابا انگار یکی زورش کرده نمیفمم چرا مردم اینطوری شدن🤣🤣

باورت میشه سری اخر هم من واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب و بعدم بلاک کرد بی دلیل و قطع ارتباط کامل 😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم والاانگار دمدمی مزاج بود آخر سر خودش هم بی هيچ دلیلی قطع رابطه کرد

ول کن حوصله داری این مدل آدما سمی ان،منم یکی بود که خودشو دوست بحساب می‌آورد همش من زنگ میزدم احوالپرسی  و اینا ،دعوتش کردم برا عروسیم یهو هوا ورش داشت فک کرد خبریه دلیل رفتارش ۳۶۰ تغییر کرد جواب تلفن نمی‌داد منم گفتم به درک اسفل السافلین انگار از اول همچین موجودی نبوده اطرافم...اصلا بهش فکر نکن 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

ول کن حوصله داری این مدل آدما سمی ان،منم یکی بود که خودشو دوست بحساب می‌آورد همش من زنگ میزدم احوالپ ...

به نظر تون من بدم یا مقصرم

من به خدا جز خوبي و احترام و محبت کاریش نکردم

به نظر تون من بدم یا مقصرممن به خدا جز خوبي و احترام و محبت کاریش نکردم

چرا خودتو مقصر میدونی؟ اون کارش غیر عادی بوده ...بعضیا واقعا همینجورین اخلاقشونه کاری هم نمیشه کرد...من دیدم اصلا اخلاقامون بهم نمیخوره گفتم بهتر که دوستی ادامه دار نشد 

چرا خودتو مقصر میدونی؟ اون کارش غیر عادی بوده ...بعضیا واقعا همینجورین اخلاقشونه کاری هم نمیشه کرد.. ...

همش میگم نکنه من بد بودم یا مقصر

حرفای شما خیلی آروم ترم کرد

شوهرم میگه خدا دوست داشت نجاتت داد

آره بابا به فا*ل نیک بگیر...چه بسا اتفاقای اطرافمون باب میلمون نیس و ناراحتتون میکنه ولی خیرمون در همونه و خبر نداریم...آیه صریح قرآن هس

چرا خودتو مقصر میدونی؟ اون کارش غیر عادی بوده ...بعضیا واقعا همینجورین اخلاقشونه کاری هم نمیشه کرد.. ...

به نظر شما اخلاق و رفتارش اون مشکل داشت درسته؟

به نظر شما اخلاق و رفتارش اون مشکل داشت درسته؟

شاید اونم توقع کادو داشته ولی ناراحتیش رو با فعل معکوس اعلام کرده شاید توقع زودتر تبریک گفتن داشته یا نمدونم ...به هر حال اگه کسی هدیه ای بده باید با هدیه ای بهتر از اون یا هم سطحش قدردانی کنیم ...ولی ظاهرا طرف فرصت هیچ کاری رو نداده و بلاک کرده که اصلا درست نیست کارش