2777
2789
عنوان

کسی اینجا بچش تک فرزند هست بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 70 پست
جوونیم رفت من اصلا بچگی نکردم از ۱۳ سالگی تو خونه شوهرم امثال شما عزیزم چ درکی داره از همچین چیزی فق ...

واقعا سخته....

کلا وقتهای طلایی زندگیتو از دست دادی....

من تا ارشدبگیرم...کلی تجربیات جالب داشتم الانم یادخاطراتش ارامم می کنه...سرواررفتم ازدواج کردم...بچه دارشدم دیگه نشد برم سرکار.‌‌...خانواده شوهر بارفتاراشون داغونم کردن...بااینکه ماتهرانیم اوناشهرستان بودن .‌‌بازم تیرعای زهرالود می رسیدددد.

همون یکی روخوببببببب باربیارکافیه...کیفت مهمهههه کمیت مهم نیست...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینو ب خودش بارها گفتم من بچه نمیخام دست از سرم بردار میخای منو ول کن برو یکی واست جین جین بچه ...

منم مثل توام

نمیکشم

ولی دروغ چرا

ناراحتم که دخترم تنهاست، اخه خودمم خواهر ندارم بی خواهری سخته

ولی نمیکشم دیگه ونمیتونم بخاطر تنهایی دخترم روان خودمو نابود کنم، همین یکی بسه

ما خستگیمون بخاطر باری بود که زود تر از سنمون رو دوشمون گذاشتن

الان میخوای چی بخونی

چیکار کنی

سنت کمه تلاش کن دیپلمت بگیری اگه نداری 

بعدش ی رشته قبول بشو دانشگاه

سفت و سخت جلوگیری کن

شوهرت شاید مجبور کنن کاندوم پاره کنه یا هرچی که بچه دار بشی از سر لجشون حسابی حواست باشه

دیپلمم داری بشین بخون فرهنگیان دربیای سنت میرسه

واقعا متاسفم برای خانواده هایی که اینجور بچه هاشون رو بدبخت میکنن ،واقعا جوون ۲۱ ساله چرا باید باردا ...

هنوز فک کن من ۱۸ بودم حامله شدم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من دوتا دارم. دومی ک باردار بودم شروع کردم به درس خوندن الان ترم آخر ارشدم... سرکار هم میرم .بچه هام ...

من توان ندارم توی خودم همیچن چیزی ن میبینم ن میپسندم

گرچند الانم شروع کردم یکسالی ب درس خوندن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من خودم تک بودمخیلیم اجتماعی ودن وقتی بچه بودمولی خب مسلما چون تنها بودم تو خونه یه مقداری گوشت گیر ...

من قصد ندارم بمونه ایران اصلا ک باز بخاد با خواهر و برادر بگذرونه

ببین منو خواهرم ۸ سال تفاوت سنی داریم وقتی بچه بودم مامانم کاملا مثه شما فکر می‌کرد و اصلا نمیخواست ...

من خودم دارم ادامه تحصیل میدم

مشکل مالی هم نیست شوهرم داره

من خودم نمیخام چون اعصاب و توان جسمی ندارم