2777
2789
عنوان

شوهر خالم اومده دعوا و میخواد جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه وقتی خودت میگی کاراش مردونه هست. اره. چه کارایی میکنه مثلا؟ خود خالت چی میگه ؟ میخاد زندگی کنه؟

نوع حرف زدن و کلماتش مردونست هیکلش مردونست مثلا

باذوق میاد از دعوا هایی که راه انداخته حرف میزنه

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

نظر خالت در مورد جدایی چیه

خالم اصلا اهمیت نمیده به حرفاش 

تو خودشه مدام 

شوهرش اومد گذاشتش خونه مادرجونم گفت بهش زمان داده فکر کنه  رو رفتاراش

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

روز اول خالتو ندید ک حالا میگ مثل مردا میمونه😐😐

دلم برا خالم میسوزه هنوز یکسال نشده ازدواج کرده

نوع حرف زدن و کلماتش مردونست هیکلش مردونست مثلاباذوق میاد از دعوا هایی که راه انداخته حرف میزنه

با سیاست هست یا نه ؟؟ سنش اخه زیاد نیست. خودش میگه میخام جدا شم ؟ 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

من پسرم بیمارستان بستری بود تو همون اتاقی که پسرم بستری بود یه بچه بستری بود که مادرش دقیقا شبیه مردا بود موهای صورت و دستاش کلفت بود صداش شبیه مردا،،فکر میکردی یه مرد لبلس زنانه پوشیده،،،، بعدتو اتاق ما دو تا بچه ی دیگه غیر از بچه این بستری بودن،این اصلا منو ول نمیکرد بهم میگفت از اتاق بی حجاب نرو بیرون ،من یه لحظه رفتم خونه حموم کردم لباسامو عوض کردم اومدم بیمارستان همش بهم میگفت خیلی خوشگلی و ... خیلی ازش میترسیدم آخرش زودتر مرخص شدن رفتن شماره تلفن هم ازم گرفت🥲🥲🤕