2777
2789
عنوان

شوهر خالم اومده دعوا و میخواد جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 33 پست
چندتا بچه دارن؟ بره ازمایش بده شاید واقعا هورمون مردانگی زیادی داره

بچه ندارن هنوز یکسال نشده ازدواجشون

میترسم بهش بربخوره 

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

با سیاست هست یا نه ؟؟ سنش اخه زیاد نیست. خودش میگه میخام جدا شم ؟

نه سیاست نداره اما بشدت عصبیه

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه سیاست نداره اما بشدت عصبیه

بهترین راه همون ازمایشه. بگو مامانت یا مادربزرگت به بریم ازمایش خون بده. بالاخره باید مشکلش حل بکنه.بربخوره یا نخوره بهتره پیگیری کنه. میگی دعوا راه میندازه و اینا. خب واقعا رفتارای درستی نیست. یه حاهایی هم حق با شوهرشه

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
بهترین راه همون ازمایشه. بگو مامانت یا مادربزرگت به بریم ازمایش خون بده. بالاخره باید مشکلش حل بکنه. ...

مرسی که گفتین میگم مامانم ببرتش 

حقیقتش قضاوت اینجور جاها سخته چون خالمو خیلی دوست دارم میدونم از داخل دلش شکسته با حرفای شوهرش